”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.113): Spectacol asigurat: 28 de predicții pe duminică și luni!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.113): Spectacol asigurat: 28 de predicții pe duminică și luni!

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.113): Spectacol asigurat: 28 de predicții pe duminică și luni!

Și astăzi avem o ofertă cu multe derby-uri. Joacă echipe mari ale continentului, dar pentru micorbiștii români, meciul zilei este fără îndoială Rapid – CFR.

Giuleștenii nu mai au rezultatele din debutul stagiunii, însă ritmul echipei rămâne unul destul de bun.  Extrem de pragmatică, rivala condusă de Dan Petrescu abordează jocul după alte 3 victorii consecutive. Pentru derby-ul feroviarilor din Liga 1 am ales două pronosticuri. Alte două selecții am pregătit pentru meciurile programate azi în Liga 1,  la Pitești și Arad.

Juventus joacă din ce în ce mai bine sub comanda lui Allegri, însă testul cu Roma lui Mourinho va fi greu de trecut cu brio. Și Bayern poate avea probleme mari la Leverkusen, echipă cu care împarte, după 7 runde, prima treaptă a ierarhiei din Bundesliga.
Barcelona – Valencia este doar un derby în zona locurilor 8-10 din La Liga. Totuși, cu mulți jucători recuperați și după o pauză de două săptămâni în care Koeman a putut corecta măcar o parte din carențele arătate de Barcelona în startul stagiunii, fanii catalanilor speră să-și vadă favoriții evoluând mai aproape de așteptări, contra unei rivale interne tradiționale.

Clasicul tur prin campioantele mai mici ale Europei, mă aduce în postura de a evidenția alte 9 pronosticuri interesante pentru ultima zi a săptămânii. Avem pariuri din ligile nordice, Zweite Bundesliga, Belgia și Elveția, dar și liga a doua engleză.  În Championship se înfruntă cele două reprezentante ale Țării Galilor, Swansea și Cardiff.

LUNI

Și luni avem pe ce paria. În Liga 1 se joacă la Botoșani și Craiova. FC-ul lui Croitoru vrea să rămână și după jocul cu Chindia cu un singur eșec  contabilizat în acest campionat. Pe ”Oblemenco”, Universitatea Craiova – Academica, meci de 1 solist în opinia mea.

În Arsenal – Crystal Palace, un derby echilibrat al Londrei, pariez special, pe numărul de cartonașe acordate. În La Liga, Espanyol – Cadiz, o altă partidă de 1X2.

Închidem săptămâna de pariere și ne pregătim de o altă în care revin în forță cupele europene. Noi ne revedem marți, atunci când vom analiza împreună primele partide contând pentru runda a 3-a din grupele Ligii Campionilor. Între timp, luni la prânz, începe o nouă rundă din Super12. Jucați gratuit și puteți câștiga 10.000 lei cash! 

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON


Lasa un comentariu