”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.121): Spectacol în weekend și în start de săptămână » 15 ponturi pe marți!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.121): Spectacol în weekend și în start de săptămână » 15 ponturi pe marți!

V-am promis spectacol în weekend și spectacol a fost. 36 de pronosticuri corecte oferite de vineri, până duminică, cu un bilanț formidabil al zilei de sâmbătă: 21 de recomandări, 17 câștigătoare!
Spectacol a fost și în Super12. Premiul de 10.000 de lei al rundei a fost câștigat de un singur participant, care a intuit corect rezultatele în toate partidele etapei. A jucat gratuit, iar acum este pregătit să încaseze, direct în cont, cei 10.000 de lei puși la bătaie.

Trecem la pariurile zilei. Avem o oferta stufoasă, fotbalul fiind încă o data extreme de darnic. Se joacă  în La Liga, Serie A și Ligue 1, iar în Anglia, Germania și România avem meciuri de cupă.

Dinamo – FC Argeș este cel mai interesant meci programat azi în Cupa României. Cred că echipa lui Rednic nu este foarte interesată în acest moment de a doua competiție internă, în condițiile în care în Liga 1 Dinamo ocupă doar penultimul loc. La polul opus, argeșenii sunt neînvinși de peste două luni într-un meci oficial. Pariul meu este combinat și are o cotă de 1.70.

În Serie A, Milan poate deveni lider, cu o victorie contra lui Torino, pe San Siro. La Liga plusează cu Espanyol – Bilbao și Villarreal – Cadiz. Partidă importantă pentru ”Submarinul galben”, care deși se descurcă decent în Liga Campionilor, ocupă abia locul 13 în campionat.

16-imi de finală in Cupa Germaniei, cu Leipzig și Dortmund favorite contra unor grupări din eșaloane inferioare. În Cupa Ligii Angliei se joacă pentru accederea în sferturi. De urmărit azi desfășurarea ostilităților în Arsenal – Leeds. În ultima partidă direct pe Emiurates, ”tunarii” s-au impus cu scorul de 4-2. 

Două pronosticuri și pentru turneul WTA de la Cluj. Pariez pe Halep, în meciul cu Ruse și pe Raducanu. Englezoiaca luptă cu Hercog, jucătoare ieșită din top 100 mondial.

Jucăm la pariuri și apoi atacăm premiul de 10.000 lei cash pus la bătaie în Super12! În weekend trecut acesta a fost acordat, iar eu sper ca la finalul săptămânii  să anunțăm un nou super-câștigător!

Pentru a participa la predictorul nostru gratuit trebuie doar să instalați aplicația Super12  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON


Lasa un comentariu