”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.137): Vine, vine profitu’ !🍀 20 de ponturi gratis pe sâmbătă! 💸
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.137): Vine, vine profitu’ !🍀 20 de ponturi gratis pe sâmbătă! 💸

Vineri ne-am încălzit pentru un weekend plin de fotbal de calitate, iar azi intrăm în pâine.

”În Liga 1 avem derby pentru play-off între Farul și UTA, dar și deplasarea liderului CFR, pe terenul Craiovei lui Trică. Teoretic este meci de 2 solist, însă veștile care vin dinspre Cluj nu sunt cele mai bune. Problemele financiare au reapărut la CFR, presa vorbind deja de o insolvență pe care campioana o pregătește pentru startul stagiunii viitoare.

Runda din Premier League începe tare. De la ora 14:30 se joacă Leicester – Chelsea.  Watford – Manchester United și  Wolves – West Ham sunt alte două jocuri atractive. Seara se încheie în forță, cu Liverpool – Arsenal. În campionat, ”tunarii” sunt fără victorie pe Anfield tocmai din 2012.

Serie A, competiția cu cele mai multe derby-uri,  nu se dezminte nici în acest weekend. Azi se joacă Lazio – Juventus, partida în care pariez pe “ambele înscriu sau peste 2.5 goluri” .
În Bundesliga se înfruntă rivalele din Berlin, iar La Liga ne aduce derby-ul catalan Barcelona – Espnayol. Înaintea primului meci în care va fi condusă de pe bancă de Xavi, gruparea ”blau grana” ocupă în doar locul 9, la egalitate de puncte cu adversara din acest joc.

Variante din Franța, Belgia și Olanda în completarea pachetului de pronosticuri al zilei. Dacă dorți să pariați și live pe meciurile din ofertă, vă invit să vă înscrieți pe canalul nostru de Telegram, acolo unde colegii mei de la Pariuri1x2 propun zilnic zeci de variante câștigătoare. Linkul canalului îl găsiți în comentarii. 

Nu uitați că azi se închide o nouă rundă din Super12. Plasați pronosticurile până la ora 16:00 și câștigați-vă astfel o șansă la premiul de 10.000 lei cash!

Pentru a juca la Super12 trebuie doar să instalați aplicația din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.”

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu