”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.139): Spectacol și profit din Ligă ➡ 10 pronosticuri gratuite! 🍀
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.139): Spectacol și profit din Ligă ➡ 10 pronosticuri gratuite! 🍀

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.139): Spectacol și profit din Ligă ➡ 10 pronosticuri gratuite! 🍀

”Ieșim dintr-un week-end în care împreună am făcut spectacol la pariuri: 36 de variante câștigătoare propuse de vineri, până duminică! Pariem, așadar, din profit, într-o săptămână dominată de  fotbalul de clasă din cupele europene. Ne interesează în primul rând acțiunea din Liga Campionilor, întrecere care programează marți și miercuri o mulțime de partide decisive în bătălia pentru locurile care asigură prezența în faza optimilor.

Azi se joacă în grupele E, F, G ȘI H. O urmărim la treabă pe Barcelona, obligată să câștige returul cu Benfica, pentru a-și asigura locul secund al grupei F. În caz contrar verdictul se amână pentru o rundă finală în care echipa lui Xavi va evolua la Munchen, contra deja calificatei Bayern.

Echilibru maxim în grupa F.  Manchester United și Villarreal sunt poziționate în top, dar cu un avans minim față de ocupanta locului 3, Atalanta. Azi primele două clasate au meci direct în Spania, iar bergamascii merg la Berna.

O situația aproape identică și în grupa G. Salzburg a câștigat 7 puncte în 4 etape, urmăritoarele Lille și Wolfsburg având câte 5. Azi campioanele din Franța și Spania se înfruntă în Hexagon, iar ”lupii” merg în Andaluzia, pentru disputa cu Sevilla, echipă aflată de asemenea în cărțile calificării.

Chelsea – Juventus este meciul zilei. Miza jocului este dată, totuși, doar de rivalitate și de dorința de a încheia grupa H pe primul loc. Altfel, cele două vor trece oricum braț la braț în turul următor.

Tot azi, clasicele ponturi din ligile inferioare engleze. V-am pregătit 4 sugestii din Championship și League One.

Acum e timpul să vă plasați și pronosticurile în Super12. Runda 63 a concursului a început, cu 10.000 cash de dat gratuit participantului sau participanților care vor ghici toate cele 12 rezultate.

Pentru a juca la Super12 trebuie doar să instalați aplicația din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.”

 

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu