”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.140): Miercuri e show în UCL & profit în portofele! 🍀 10 ponturi!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.140): Miercuri e show în UCL & profit în portofele! 🍀 10 ponturi!

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.140): Miercuri e show în UCL & profit în portofele! 🍀 10 ponturi!

Bătăliile zilei din Liga Campionilor, par chiar mai interesante decât cele de ieri.
În grupa A avem meci de gală la Manchester: City vs PSG. ”Cetățenii” vor revanșa după înfrângerea de la Paris, scor 0-2, dar, prin prisma clasamentului actual, victoria nu este obligatorie pentru trupa lui Pep.

Grupa B a fost deja câștigată de Liverpool, dar în ceea ce privește poziția secundă nimic nu este încă stabilit. Astăzi Porto, a doua clasată, joacă pe Anfield, iar Atletico Madrid primește vizita lui Milan. Orice alt rezultat decât victoria, în scoate pe Ibrahimovic & co. din actualul sezon al cupelor europene.

Grupa C vine cu decisivul pentru locul 2, Sporting – Dortmund. După 4 runde, ambele formații au câte 6 puncte câștigate. În grupa D, Real își adjudeca încă o calificare în primăvara Ligii, cu un succes la Tiraspol. Inter primește vizita ultimei clasate, Șahtior Donețk. 

Pentru fanii fotbalului englez am pregătit și două pronosticuri din Championship. Mizez pe favoritele Blackburn și Fulham. Rovers o înfruntă pe Peterborough, echipă cu 11 înfrângeri în 18 etape. Pe Craven Cottage, contra lui Derby, Fulham atacă al 8-lea succes consecutiv în campionat.

Câștigăm la pariuri, dar o putem face și în Super12. O nouă rundă a predictorului nostru se joacă acum 100% gratuit, cu un mare premiu exceptional pus la bătaie: 10.000 lei cash!              

Pentru a participa la Super12 trebuie doar să instalați aplicația din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu