”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.142): Ching ching! 💸 Profit de vineri » 10 recomandări gratuite!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.142): Ching ching! 💸 Profit de vineri » 10 recomandări gratuite!

”Am trecut cu bine peste o nouă etapă din grupele cupelor europene. Pariurile câștigătoare au curs, profitul a fost pe măsură, iar din câștigurile săptămânii investim pe pronosticurile weekend-ului.

Azi avem fotbal în Bundesliga, Ligue 1 și La Liga, dar parcă tot mai atractiv este meciul din Liga 1. Dinamo primește vizita Craiova lui Trică, partidă în care, pentru prima oară după multe vreme, tind să pariez pe ”câini”. Cota pentru cel puțin o repriză câștigată de  elevii lui Rednic  este 2.10.

Cateva pariuri și din competițiile mai mici ale Europei. Nu lipsește pronosticul pentru West Brom – Nottingham, prologul etapei a 20-a din Championship. Merg pe mâna gazdelor, dar foarte precaut. Mă pune în gardă forma ”pădurarilor”, neînvinși de 5 etape.

Nu uitați să participați la Super12, predictorul noastru gratuit care în weekend-ul anterior a mai acordat un premiu de  10.000 de lei. Acesta a fost împărțit între două participanți, care au intuit corect rezultatelor tuturor meciurilor din concurs.”

Pentru a juca la Super12 trebuie doar să instalați aplicația din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu