”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.145): Spectacol la pariuri, cash în buzunare » 14 ponturi pe marți!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.145): Spectacol la pariuri, cash în buzunare » 14 ponturi pe marți!

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.145): Spectacol la pariuri și în buzunare » 14 ponturi pe marți!

”Fotbalul din Serie A și Premier League ține capul de afiș al ofertei fotbalistice de azi. O urmărim pe Juventus, hotărâtă să recupereze la Salernitana, punctele pierdute în week-end, acasă, cu Atalanta. Performera de la Torino primește în etapa intermediară vizita Veneziei.

În Premier League avem duelul ultimelor clasate, Newcastle și Norwich. Leeds – Crystal Palace este o confruntare între două trupe cu pretenții, dar fără realizări deosebite în prima parte a turului.

Atractive se anunță și disputele interne. Avem sfert de Cupa României, cu Sepsi favorită, din punctul meu de vedere, în jocul cu Chindia. În liga secundă, Universitatea Cluj urcă pe locul 2, dacă reușește să se impună în meciul de pe teren propriu cu Astra.

Vă invit să jucați încă de astăzi runda de Super12. Plasați gratis cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, puteți câștiga 10.000 lei cash, bani bine veniți într-o lună în care, vrem nu vrem, trebuie să oferim multe cadouri.

Pentru a juca la Super12 trebuie doar să instalați aplicația din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.”

[button shape=”square” size=”regular” float=”none” href=”https://pariuri1x2.ro/super12app” target=”blank” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Joacă gratis Super12![/button]

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu