”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.36): Euro & Copa America » 16 selecții pe vineri și sâmbătă!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.36): Euro & Copa America » 16 selecții pe vineri și sâmbătă!

Pariurile câștigătoare de la Euro și Copa America, într-un pachet de 16 pronosticuri oferite de Cosmin Cernat!

Euro 2020 se îndreaptă, ușor, ușor către fazele eliminatorii, mizele partidelor din următoarele zile fiind la cote maxime!. Tot în această perioadă, departe, peste mări și țări, în Brazilia, se dispută o nouă ediție a prestigioasei Copa America. Acestea sunt competițiile din care voi extrage pronosticurile câștigătoare de vineri și sâmbătă.

Slovacia a dat peste cap calculele pariorilor, debutând la Euro cu o victorie împotriva Poloniei. Un rezultat pozitiv obținut astăzi, în fața Suediei, îi propulsează pe Hamșik & co. în postura de mari favoriți la ocuparea unuia dintre primele două locuri ale grupei E

După rezultatele din prima etapă, Anglia și Cehia s-au instalat pe pozițiile de calificare în optimi ale grupe D. Dacă englezii pot bifa prima țintă a competiției, cu o victorie, logică de altfel, contra Scoției, Cehia va avea o misiune complicată împotriva Croației. Moralul este mai bun pentru naționala lui Šilhavý , însă, prin prisma lotului deplasat la Euro, croații au argumentul unei ușoare superiorități valorice.

La Copa America, se joacă două din partidele grupei A. Derby-ul le aduce față în față pe Argentina și Uruguay. Dacă naționala lui Messia a debutat deja în turneu, remizând la 1 contra chilienilor, pentru Uruguay acesta este primul meci din comptiție.  

Sâmbătă avem fotbal în grupa F, de departe cea mai tare a Europeanului. După ce a trecut de Germania, scor 1-0, Franța vrea să-și apropie calificarea încă din această rundă, cu un succes împotriva Ungariei, la Budapesta.

Și Portugalia are 3 puncte, cele obținute în meciul cu maghiarii. Urmează însă disputa cu Germania, națională în pericol să părăsească prematur Euro. Dacă ecuația de calificare a nemților este relativ cumplicată, calculele lusitanilor nu exclud o remiză în partida a doua de la Euro.

Pe Euro pariem și în Super 12. O facem 100% gratuit, în predictorul ce pune la bătaie și în acest weekend 10.000 lei cash. Instalați aplicația Super 12 din Google Play sau App Store, plasați cele 12 predicții până sâmbătă la ora 15:30 și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă acum Super 12!

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu