”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.53): Spectacol cu pariuri gratuite pe Liga Campionilor!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.53): Spectacol cu pariuri gratuite pe Liga Campionilor!

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.53): Spectacol cu pariuri gratuite pe Liga Campionilor!

Venim după un weekend nebun la pariuri și cu câștiguri pe măsură! Nu mai puțin de 17 din cele 19 pronosticuri oferite pentru sâmbătă și duminică au fost corecte, aspect ce demonstrează încă o dată faptul că, analizând cu atenție fiecare eveniment în parte, putem bifa profit serios chiar și atunci când oferta de pariere nu este una senzațională. 

La mijlocul acestei săptămâni fac pariurile pe meciurile din cupele europene, dar nu numai. Avem și tenis, dar mai important,  la drum pornește Olimpiada de la Tokyo.

Deocamdata, astăzi, mizăm pe CFR Cluj. Campioana României joacă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, contra unui adversar minuscul: Lincoln Imps, câștigătoarea titlului din Gibraltar. Pariul meu nu poate fi decât pe un succes al trupei lui Șumudică.

Liga Campionilor ne mai aduce azi câteva meciuri atractive. Dinamo Zagreb joacă, în Croația, cu ”mulținaționala” formație cipriotă Omonia Nicosia. Investesc pe golurile părții secunde ale disputei de la Zagreb.
În Celtic – Midtjylland și Rapid Viena – Sparta Praga cash-ul poate veni tot din selecțiile pe goluri. Pentru disputa de la Glasgow atașez și un pronostic 1x. Celtic este o echipă de urmărit în acest sezon în care va fi condusă de Ange Postecoglou, tehnician ce și-a construit un CV impresionant în fotbalul din Australia și Japonia.

Nu sunt singurele pronosticuri pe care vi le propun azi. În completarea pachetului de selecții, fotbal de la Gold Cup  și tenis. Mizez pe dispute din turneele ATP programate la Umag și Los Cabos.

Pariem pe evenimentele zilei, îi ținem și pumnii CFR-ului, iar mai apoi jucăm o nouă etapă din Super12. Ajuns la runda 48, predictorul nostru gratuit vă invită să intrați în cursa pentru câștigarea celui de-al 7-lea premiu de 10.000 lei al anului.

Pentru a participa la Super12 trebuie doar să instalați aplicația cu același nume  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate până sâmbătă la ora 18 și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

 

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON


Lasa un comentariu