”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.62): Ponturi la foc automat » Europa & Conference League!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.62): Ponturi la foc automat » Europa & Conference League!

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.62): Ponturi la foc automat » Europa & Conference League!

Azi ar fi trebuit să fie o zi cu emoții pentru echipele noastre în cupele europene. Nu avem, parte, însă, de astfel de trăiri, FCSB, Craiova și Sepsi părăsind in corpore, joia trecută, Conference League.

Revenind la oferta zilei, de remarcat faptul că începând cu această săptămână avem acțiune din Europa League. Nume mari pe tablou, printre acestea Galatasary și Celtic, două din trupele eliminate din Liga Campionilor. Sunt curios cum se va descurca și Lincoln. Trupa ce i-a opus o rezistență serioasă CFR-ului în turul 2 preliminar UCL, are dublă manșă cu Slovan Bratislava, formație care a ajuns în Europa League, eliminată fiind de Young Boys, actuala adversară a clujenilor în Liga Campionilor.

Conference League ne-a livrat suprize la foc automat în fazele anterioare. Acesta este și motivul din care mă limitez la doar trei pronosticuri din a treia competiție continentală intercluburi.

Pariem pe Europa și Conference League, iar mai apoi jucăm gratis Super12. Runda 50 a predictorului nostru gratuit este deschisă tuturor celor care vor să participe, până sâmbătă la ora 18:00.

Pentru a participa la Super12 trebuie doar să instalați aplicația cu același nume  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate până sâmbătă la ora 18 și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu