”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.88): Marți, 8 pronosticuri gratuite din Liga Campionilor!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.88): Marți, 8 pronosticuri gratuite din Liga Campionilor!

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.88): Marți, 8 pronosticuri gratuite din Liga Campionilor!

Bătălia pentru cele mai profitabile pariuri se mută în această săptămână pe arenele de Liga Campionilor. Prima etapă din faza grupelor ne propune meciuri echilibrate, dar și câteva super-derby-uri. Primul dintre acestea astăzi: Barcelona – Bayern Munchen.

Catalanii au beneficieat  de câteva zile dîn plus de odihnă, meciul din weekend cu Sevilla fiind amânat. Cam aici se opresc insă argumentele trupei lui Koeman. Barcelona are multe absențe, unele foarte importante, pentru jocul cu bavarezii, revanșa după incredibila înfrângere cu 8-2 bifata acum un an, în sferturile ediției precedente din Liga Campionilor, fiind în opinia mea exclusă. În plus, Bayern intră în meci și cu un moral fantastic, după succesul cu 4-1 înregistrat în weekend, pe terenul lui Leipzig. În meciul de pe Camp Nou pariez pe oaspeți. 

Câte un pronostic am pregătit și pentru celelalte meciuri ale serii de Ligă. De urmărit în special prestațiile formațiilor din Premier League. Cu Ronaldo titular, Manchester United își face planuri la Berna pentru primele 3 puncte ale grupei. Chelsea, deținătoarea trofeului, primește vizita rușilor de la Zenit.

Mizez și pe 4 dueluri din Championship, competiție condusă, după 6 runde, de West Brom. Formația antrenată de francezul Valerien Ismael joacă astăzi acasă, cu Derby, grupare confruntată în acest sezon cu grave probleme financiare.

Plasăm pariurile zilei și apoi jucăm Super12! O nouă etapă este deschisă, premiile fiind aceleași: 10.000 lei cash.

Pentru a participa la Super12 trebuie doar să instalați aplicația cu același nume  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu