”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.97): Deschidem weekend-ul pe plus » Vineri, 11 ponturi gratuite!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.97): Deschidem weekend-ul pe plus » Vineri, 11 ponturi gratuite!

După ce ne-au adus o mulțime de pariuri câștigătoare, 31 de marți până joi,  la mijlocul săptămânii, campionatele interne sunt pregătite să livreze profit și în următoarele zile. Astăzi facem pariurile pe vineri.

În Liga 1, Rapid, echipă cu un singur punct acumulat în ultimele 3 etape, va fi angrenată într-un nou meci dificil. Rivala, FC Voluntari, este cea mai informă echipă raportat la ultimele 5 runde: 12 puncte acumulate, golaveraj 9-4.
Bundesliga ne propune în prologul rundei a 6-a un meci simplu pentru campioana en-titre. Bayern joacă la ultima clasată, Furth.

Fanii fotbalului portughez se pot delecta diseară cu meciurile formațiilor FC Porto și Sporting. În Belgia, Club Brugge primește vizita lui Leuven, trupa de pe locul 17. Anticipez  un succes facil al liderului.
Azi avem o partidă interesantă și în Championship, acolo unde West Brom, una dintre principalele favorite la promovare, primește vizita  lui Queens Park Rangers, formație învinsă doar în una din ultimele 8 deplasări oficiale.

În final, ca de obicei, vorbim de Super12, competiție în care s-au câștigat anul acesta premii totale de 70.000 de mii de lei. Runda săptămânii se joacă pentru încă 24 de ore, iar premiul pus la bătaie este același: 10.000 lei cash.

Pentru a participa la predictorul nostru gratuit trebuie doar să instalați aplicația Super12  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu