”Faci Pariu” cu Sabin Pîrvan, ep. 158: Miercuri & joi, 16 pronosticuri gratuite!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Sabin Pîrvan, ep. 158: Miercuri & joi, 16 pronosticuri gratuite!

”Faci Pariu” cu Sabin Pîrvan, ep. 158: Miercuri & joi, 16 pronosticuri gratuite!

Primele selecții de azi vin din Premier League. Neînvinsă în campionat sub comanda lui Conte, Tottenham forțează succesul la Leicester, echipă care va aborda cu multe absențe acest meci dificil.
În Brentford – Man. United pariez precaut pe oaspeți: x2 și United 1-3 goluri.

În Spania meciuri de La Liga, cu o partidă extrem de interesantă pe Mestalla, între Valencia și Sevilla.  Combin golurile cu cornerele în acest joc, pentru o cotă de 1.53.

Meciuri de cupă în Germania, cu un cap de afiș ce le aduce față în față pe rivalele din Berlin, Hertha și Union. Raportat la prestațiile din campionat, Union poate fi considerată favorită. Acasă, însă, Herthei îi merge bine – 9 meciuri oficiale în acest sezon, 6 rezultate pozitive.

Cupă avem și în Italia, iar meciurile de azi, Sassuolo – Cagliari și Inter – Empoli par pregătite să ne aducă spectacol. În ambele voi paria pe goluri.

În Franța, partide de campionat. Superioară valoric, Lille își poate adjudeca punctele meciului de acasă cu Lorient. Într-o postură asemănătoare este și Montpellier, care primește vizita lui Troyes. În Belgia pariez 1x și 2+ la meciul lui Genk.

Investesc și pe 4 meciuri de joi, toate atractive. Semifinala de Cupa Ligii dintre Arsenal și Liverpool începe de la scorul de 0-0 consfințit acum o săptămână, pe Anfield. În Cupa Italiei, Roma are meci ușor pe teren propriu, cu Lecce.
În Spania, un meci de campionat, Getafe – Granada, dar și o partidă tare în cupă,  Bilbao – Barcelona. Cele două s-au înfruntat în finala ultimei ediții din Cupa Regelui, meci câștigat clar, scor 4-0, de Barca. În actuala stagiune, tot la Bilbao, cele două au remizat la 1 în meciul contend pentru a doua etapă a sezonului din La Liga.

🔴 Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 20.000 RON! Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc 👉 https://pariuri1x2.ro/super12app

Joacă gratuit SUPER12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu