”Faci Pariu” cu Sabin Pîrvan, ep. 159: Dăm și azi cu VERDE? 😎11 ponturi + Bilet în cota 5.14 💪
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Sabin Pîrvan, ep. 159: Dăm și azi cu VERDE? 😎11 ponturi + Bilet în cota 5.14 💪

”Faci Pariu” cu Sabin Pîrvan, ep. 159: Dăm cu mult VERDE! 11 ponturi + Bilet în cota 5.14 »

Deschid calupul de pronosticuri al zilei cu un meci din Liga 1, competiție care ne propune meciurile rundei a 22-a. Mizez pe x pauză sau final în Chindia – FC Volunari, un rezultat care cred ca ar multumi intr-o anumită măsură ambele trupe.

În Anglia, City merge la Southampton pentru a 19-a victorie a sezonului. Cu un lot deja serios întărit, Newcastle vrea puncte la Leeds. Trupa lui Bielsa abordează însă meciul cu moralul excelent asigurat de victoriile consecutive cu West Ham și Burnley. 

În Italia mizez pe meciul liderului Inter, dar și pe Lazio – Atalanta. La jocul de pe ”Olimpico” pronostichez goluri multe. 18 over-uri ale Lazio în 22 de etape, statistică în care si Atalanta, cu 15 rezultate peste 2.5, stă foarte bine.

Hoffenheim – Dortmund este partida zilei în Bundesliga. Încă un meci în care golurile n-ar trebui să lipsească. Spectacol a fost de altfel si in meciul direct din tur, castigat cu 3-2 de Borussia. Toate golurile s-au marcat atunci după pauză.

Încă un joc tare vine din La Liga. Atletico Madrid primește vizita imprevizibilei Valencia, echipă care i-a smuls în tur un punct, la capătul uni joc fantastic. Partida s-a terminat cu scorul de 3-3, ”lilecii” înscriind ultimele două goluri în minutele 90 + 2 și 90 + 6.

Biletul weekendului este format, ca de obicei, din 4 evenimente. Mizez pe meciuri de azi și de mâine. Sunt 4 pariuri aproape identice, pe goluri, selectate pentru dispute din Serie A și Bundesliga. Weekendul trecut v-am propus un combo verde, sper ca și acesta sa fie câștigător.

Cam atat pentru azi! Ne revedem duminică, la ora 10:00, la un nou episod din ”Faci Pariu” cu Sabin Pîrvan!

 

🔴 Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 20.000 RON! Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc 👉 https://pariuri1x2.ro/super12app

Joacă gratuit SUPER12!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu