Ghidul Pariorului (6). Poti alege profitul mic si constant sau poti “vana” jackpot-ul! Pariuri Single vs. Combo

bani
Autor: Alexandru GhiurcauLeave a Comment
6 0

Multi pariori au incercat de-a lungul timpului sa gaseasca reteta succesului care sa le asigure castigul permanent. Adevarul este insa ca in acest domeniu lucram cu marje foarte mici si e nevoie de multa rabdare si pricepere pentru a transforma pariurile intr-o sursa de venit stabila.

Exista insa doua tipuri de pariori, care au tactici total diferite, dar un tel comun. Pe de o parte avem jucatorii profesionisti care mizeaza doar pe pariuri single (un singur meci pe bilet), iar de cealalta parte sunt fanii biletelor lungi, care spera la castiguri colosale cu investitii minime. Cine are mai multe sanse de castig? Aparent, primii par sa fie cei mai avantajati.

TREI AVANTAJE ALE PARIURILOR SINGLE

In primul rand, trebuie spus ca pariurile single (simple) sunt plasate online, unde clientii agentiilor isi pot gestiona usor contul si fondul de pariere. Cei care mizeaza pe un singur meci pe bilet fie plaseaza sume mari pe evenimente de care sunt siguri (iar apoi maresc miza dupa fiecare pariu pierdut pana la generarea profitului), fie au o miza fixa la fiecare pariu. Aceasta miza fixa poate fi un procent din bankroll (1%, 2% sau 5%), iar metoda aduce profesionistilor un profit mic, dar sigur pe termen lung.

Cei care mizeaza multi bani pe un singur eveniment pot avea castiguri satisfacatoare, dar sunt mereu expusi unei serii de selectii pierzatoare. Exista 3 avantaje importante de partea celor care pariaza un singur meci pe bilet:

  1. Risc scazut. Atunci cand selectam un singur meci pe bilet, avem nevoie doar de un singur pariu castigator pentru a face profit. Cu analiza indelungata si putin noroc, pariorii pot intui corect peste 54% din meciuri, iar la o cota medie de 2.0-2.2, profitul nu se lasa mult asteptat.
  2. Fara timpi “morti”. E clar ca atunci cand pariem un singur meci pe bilet nu trebuie sa asteptam ore intregi pentru a afla deznodamantul biletului. In doar o ora sau doua putem afla daca am castigat sau nu, ceea ce sprijina pariorii care folosesc siruri de pariere sau progresii.
  3. Mai putina analiza. Timpul petrecut de pariori in fata monitoarelor in cautarea de statistici elocvente reprezinta o munca dificila. Dar, atunci cand suntem siguri de un pariu anume, nu mai avem nevoie sa cautam si alte selectii pentru a mari cota. Punct ochi, punct lovit!

bani la pariuri profit biletul

TREI AVANTAJE ALE PARIURILOR COMBO

Inca de la aparitia pariurilor sportive in Romania, jucatorii au sperat ca se vor imbogati cu bilete complicate, mizand pe cote de ordinul sutelor. In realitate, un astfel de pariu “Combo” (Combinat) aduce rareori castiguri, desi e drept ca profitul incasat la un moment dat va acoperi pierderile initiale. Pariorii care prefera biletele cu 5, 6, 8 sau 10 meciuri selectate au sanse mai mici de castig, dar satisfactii mai mari atunci cand lovesc un “jackpot”.

De obicei, biletele plasate la agentiile stradale sau online contin evenimente din fotbal, iar piata preferata de pariori este cea a victoriilor (1, X sau 2) si cea a golurilor marcate (TG). Si amatorii de bilete complexe au unele avantaje indiscutabile:

  1. Castiguri mai mari. O cota de 1.83 pariata cu 10 lei poate aduce castiguri mai dese, dar mici. In schimb, un bilet de 6 meciuri cu o cota de 30 poate aduce un castig de 300 de RON la doar 10 RON investiti, iar acesta este motivul pentru care pariurile “acumulator” au multi adepti.
  2. Optiunea Cash-Out. Spre deosebire de pariurile single, acumulatoarele ofera sansa vanzarii biletului catre agentie, atunci cand toate evenimentele se indreapta spre castig. De exemplu, un bilet de 4 meciuri din care 3 meciuri au fost intuite corect poate fi incasat pe loc, cu un profit mai mic, prin optiunea Cash-Out disponibila la agentiile online. Astfel, in loc sa risti sa pierzi biletul din cauza ultimului meci, poti accepta un castig mai mic inchizand pariul pe loc.
  3. Bonusurile de la agentii. In 2017, multe dintre agentiile online (precum este Sportingbet sau Netbet) ofera bonusuri pe pariurile combo castigatoare. Cine plaseaza un bilet combinat si castiga poate incasa intre 10 si 30% in plus de la anumite agentii. Acestea rasplatesc astfel jucatorii curajosi si adauga la castigul initial acest bonus procentual, stabilit in functie de numarul de meciuri alese. Astfel, un bilet de 8 meciuri care aduce 100 de lei cu 10 lei investiti poate baga in contul pariorului norocos pana la 30 de lei in plus, in functie de agentie!

In final, reteta succesului se afla in mainile fiecaruia. Toti pariorii isi adapteaza stilul la setul de cunostinte acumulat, in functie si de pariurile si de competitiile la care se pricep cel mai bine. Un lucru este sigur insa: fara rabdare si un management corect al banilor e greu sa ajungi la profit constant, indiferent de modalitatea in care alegi sa-ti plasezi pariurile.

Deschide-ti acum un cont la Sportingbet pentru a incasa bonusul! Pe langa fotbal, tenis, baschet, hochei, rugby sau sporturi cu motor, Sportingbet va pune la dispozitie si pariuri din zona politicului – precum alegerile din diferite tari. Sportingbet ofera variante de pariere de la clasicele 1×2, sub/peste goluri, pana la handicapuri asiatice si pariuri pe evenimente in timp real. Deschide un cont acum si profita de cea mai tare promotie!

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 


Lasa un comentariu