Castigatoare in premiera la EURO? Pariaza la Stanleybet pentru un profit de 155%!

Concurenta pentru castigarea Campionatului European de fotbal, editia Franta 2016, este mai apriga ca niciodata. Spania si Germania,  cele mai galonate reprezentative ale competitiei, fiecare cu cate 3 trofee cucerite – Franta, dubla castigatoare, Italia, invingatoare in 1980, dar si Anglia, Belgia sau Portugalia tintesc performanta suprema in Hexagon.

Din calcule nu poate fi scoasa nicio mare surpriza. Croatia lui Rakitic si Mandzukic, Polonia lui Lewa, Rusia, cu o generatie extrem de interesanta, sau Suedia super atacantului Ibrahimovici, au sansa de a arata pe arenele franceze ca pot lupa de la egal la egal si invinge granzii Europei.

Interesant este faptul ca din cele 24 de nationale prezente la competitie, doar 5 sunt castigatoare de Campionat European. Spania, Germania, Franta, Italia si Cehia, nu le au alaturi pe Danemarca, Grecia si Olanda, care au ratat preliminariile, dar nici desfiintata Uniune Sovietica.   Profitam?

Stanleybet vine cu pariu special pentru turneul din Franta. Casa de pariuri ofera o cota de 2.55 variantei ca EURO 2016 sa fie castigat de o reprezentativa ce nu are acest titlu in palmares. Cum s-a evidentiat, nationalele extrem de puternice ale Europei, vor avea serios de munca la intrecerea continentala pentru a rapune formatii ce s-au remarcat in ultimii ani prin evolutii si performante deosebite.

Totusi…Spania ramane Spania, Germania este…Germania, Franta are atuul unei generatii formidabile, dar si al terenului propriu, iar Italia este mereu imprevizibila. Stanleybet propune o cota de 1.45 variantei in care una dintre nationalele amintite va reusi sa castige iarasi trofeul.

STANLEYBET – EURO 2016 CASTIGATOR TURNEU IN PRIMIERA

Nu – Cota 1.45
Da – Cota 2.55


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu