Acum si Mos Craciun este alaturi de noi!

O, ce veste minunata! Nu doar Doru Craciun, ci si Mos Craciun vine in ajutorul nostru! Batranelul din Laponia s-a gandit ca un cadou foarte potrivit pentru urmatoarele sarbatori de iarna ar fi ca biletele necastigatoare sa fie… castigatoare!


Casa de pariuri Fortuna a auzit de intentia Mosului si impreuna au facut incredibila promotie: „De Craciun, MOS FORTUNA vine cu renii, sa-ti aduca 333 de premii!” prin care putem castiga 3x Skoda Octavia, 30x Iphone SE sau 300x fulare personalizate. 


Cum participi?

Tot ceea ce trebuie să faci este să înscrii cel puțin un bilet necâștigător, de minimum 5 lei, pe www.efortuna.ro/333premii, indiferent dacă acesta a fost jucat în agenție sau online. Îți poți dubla șansele de câștig dacă înscrii în concurs atât bilete necâștigătoare jucate în agenție, cât și bilete necâștigătoare jucate online.

De reținut! Pentru înregistrarea biletelor jucate online, trebuie să apeși la finalul procesului de înscriere butonul „Ma inscriu”.

Orice bilet necâștigător de minimum 5 lei, jucat online ulterior, va fi înregistrat automat la extragerea din 20.12.2016.

Exemplu: Dacă pariezi de obicei în agenție și ai strâns 10 bilete necâștigătoare pe care le înscrii în Campania 333 premii, vei avea 10 șanse să câștigi unul dintre premii. Dacă înscrii și cel puțin un bilet necâștigător de minimum 5 lei jucat online, șansele tale se vor dubla, astfel încât vei avea (10 bilete din agenție + 1 bilet online) x2 = 22 șanse. Aceeași situație este aplicabilă și dacă de obicei pariezi online: îți dublezi șansele cu minimum un bilet în agenție.


Nu uita! Pana la 1.000 RON in Pachetul de Bun Venit eFortuna! Inregistreaza-te aici!


Cum iti dublezi șansele?

FORTUNA iti ofera acum posibilitatea de a transforma biletele NECASTIGATOARE in SANSE DUBLE DE CASTIG!

Tot ce trebuie să faci este să înscrii în concurs cât mai multe bilete necâștigătoare de minimum 5 lei fiecare, jucate online dar și în agenții. Pentru toate biletele înscrise, indiferent de platformă, vei primi ȘANSE DUBLE la extragerea din 20.12.2016.

Nu contează câte bilete ai jucat online și câte ai jucat în agenții. Trebuie să ai cel puțin unul jucat online și cel puțin unul jucat în agenție pentru ca toate biletele înscrise să se dubleze.

Orice bilet necâștigător de minimum 5 lei, jucat online ulterior, va fi înregistrat automat la extragerea din 20.12.2016.


craciun


Sursa photo: http://www.romaniacurata.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu