Barcelona – Real Madrid: Mizam pe cote de 7.00 si 12.00 in El Clasico!

Ocupantele primelor doua locuri din LaLiga vor disputa sambata, 3 decembrie, primul El Clasico din acest sezon. Confruntarea istorica dintre Barcelona si Real Madrid este capul de afis intr-un weekend plin de derby-uri, iar orice parior care se respecta va fi conectat la evenimentele de pe Camp Nou. 


888Sport, unul dintre cei mai buni operatori de pariuri online din Romania, vine cu o promotie incredibila ce face ca duelul dintre Leo Messi si Cristiano Ronaldo sa capete si mai multa intensitate. Fie ca-i sustinem pe catalani, fie ca suntem suporterii echipei din capitala Spaniei, putem profita de cotele marite pe care 888Sport le ofera cu ocazia marelui derby: 7.00 victoria Barcelonei, 12.00 victoria Realului. 


Cum participi la promotie?
  1. Deschide un cont la 888Sport folosind acest link!
  2. Efectueaza o depunere! Pe langa oferta cotelor marite vei primi si un bonus de bun venit in valoare de 1000 de ron!
  3. Pariaza pe victorie in El Clasico!

elclasico


Cote mai bune
Câștigați mai mult cu pariurile dvs.!

Cu ajutorul funcției de Cote mai bune, oferită de 888sport, puteți câștiga chiar mai mult! Pe anumite piețe, vă oferim cote mai bune, mult mai mari decât cotele standard. Trebuie doar să căutați evenimentele care vă oferă cote mai bune, să vă plasați pariul și să vă pregătiți să câștigați mult mai mult! Important: chiar și atunci când un eveniment oferă cote mai bune, site-ul va continua să ofere cotele standard, dar câștigurile vor fi acordate în funcție de cotele mai bune!


Termeni și condiții generale (Membri existenți și membri noi)
  1. Oferta de cote mai bune, purtând mențiunea „Exclusiv pentru membrii noi” este relevantă doar pentru membrii noi înregistrați pe 888sport.ro.
  2. Jucătorii care au efectuat prima depunere pe 888sport.ro vor beneficia de acțiunea promoțională a cotelor mai bune suplimentar față de bonusul de bun-venit.
  3. Pentru anumite evenimente, cotele afișate în lobby-ul 888sport.ro ar putea să nu fie cotele mai bune. Indiferent de cotele din lobby, cotele mai bune vor fi aplicate tuturor pariurilor eligibile pentru această promoție.
  4. Cu excepția unei mențiuni contrare, suma minimă ce trebuie pariată pentru această ofertă este de 5 Lei.
  5. Cu excepția unei mențiuni contrare, sumele maxime ale pariului și cotei pentru această ofertă sunt limitate la 50 Lei per cota mai bună. În cazul în care jucătorul pariază o sumă mai mare de 50 Lei, el va primi:
    • Câștigurile corespunzătoare cotei mai bune pentru primii 50 Lei din pariul său
    • și
    1. Restul de câștiguri calculate la cotele reale ale 888sport.ro
  1. Cotele mai bune sunt valabile doar pentru primul pariu plasat de jucător. În cazul în care oferta de cote mai bune se referă la mai multe evenimente, doar primul pariu plasat de jucător va fi eligibil pentru acțiunea promoțională a cotelor mai bune.
  2. Cotele mai bune sunt limitate la primii 1.000 de jucători care se înregistrează în perioada promoției și care plasează un pariu eligibil. Acordarea acestora se va face luând în considerare data și ora pariului efectuat de jucător.
  3. Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
  4. Câştiguri extra de la oferte cote mai mari vor fi plătite in formă de bonus.
  5. Bonusul trebuie sa fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de 2,0 sau mai mult şi într-o perioadă de 60 de zile pentru a putea fi retras. Bonusul poate fi pariat doar pe sport.
  6. Pentru politica completă a bonusurilor de sport, apăsaţi aici.
  7. Cu excepția unei mențiuni contrare, sunt eligibile doar pariurile anterioare începerii partidei, pariurile live nefiind eligibile pentru promoția cotelor mai bune.
  8. Doar pariurile cu bani reali sunt eligibile pentru promoția cotelor mai bune.
  9. Pariurile unice sau multiple cu cote mai bune nu pot fi combinate cu alte pariuri. Dacă sunt combinate cu pariuri suplimentare, sunt aplicabile cotele standard ale 888sport.ro.
  10. Cotele mai bune în pariurile multiple nu se vor aplica dacă unul dintre evenimente este anulat.
  11. Pariurile cu cote mai bune pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
  12. Toate regulile de plasare a pariurilor sportive se vor aplica și pariurilor cu cote mai bune.
  13. Ofertele 888sport.ro se adresează jucătorilor recreaționali. 888sport.ro poate limita eligibilitatea unui jucător în această promoție sau în orice altă promoție.
  14. ro poate suspenda, modifica sau anula aceasta promoție, la propria sa discreție.

Sursa photo: http://www.fusiondescargas.net

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu