Esti un parior fidel si constant? Casele de pariuri te rasplatesc cu cadouri ocazionale

Pariorii online profita din plin de toate avantajele oferite de agentii. Pe langa bonusuri de inregistrare, cote marite si diverse promotii pe evenimentele importante, unele case de pariuri au deprins si un obicei binevenit: ofera bonusuri pentru activitatea clientilor!

Mai precis, software-urile acestor companii monitorizeaza activitatea clientilor si inregistreaza in baza de date fiecare miza (si castig) al acestora. Unele companii ofera ocazional cate un „freebet” (pariu fara risc) jucatorilor fideli si activi, care fac depuneri dese. Spre exemplu, daca aveti o medie de circa 300 de RON rulati lunar, va puteti astepta din cand in cand la un pariu gratuit in valoare de 20 – 30 de RON. In general, cam 10% din rulajul lunar.

Nu exista un calcul exact pentru a determina ce clienti sunt eligibili pentru aceste promotii, dar casele din Romania au „imprumutat” aceasta idee de la agentiile engleze. In UK, fiecare agentie cauta sa-si rasplateasca cei mai fideli clienti cu freebeturi saptamanale, o tendinta pe care o au acum si companiile din Romania. Atentie! Nu confundati aceste bonusuri de fidelitate cu bonusurile de inregistrare, cele de reincarcare sau cu ofertele speciale la cote.

Deschide-ti acum un cont la Sportingbet pentru a incasa bonusul! Pe langa fotbal, tenis, baschet, hochei, rugby sau sporturi cu motor, Sportingbet va pune la dispozitie si pariuri din zona politicului – precum alegerile din diferite tari. Sportingbet ofera variante de pariere de la clasicele 1×2, sub/peste goluri, pana la handicapuri asiatice si pariuri pe evenimente in timp real. Deschide un cont acum si profita de cea mai tare promotie!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu