Ghidul Pariorului (4)! Va aratam cum sa alegeti agentia de pariuri ideala pentru dorintele voastre.

Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
1 0

In epoca in care pariurile online au luat amploare impresionanta, e vital ca jucatorii profesionisti sau amatori sa isi aleaga inteligent agentia preferata. O casa de pariuri care poate fi buna pentru un individ ar putea sa nu indeplineasca cerintele altuia, dar avem la dispozitie o multime de agentii care ofera servicii de top. Orice parior trebuie insa sa-si puna cateva intrebari inainte de a alege!

Vezi AICI care sunt cele mai bune agentii ONLINE din Romania!
  1. Are agentia oferte pe sportul meu preferat?

Desi majoritatea agentiilor ofera cote pe multe discipline sportive, unele sunt specializate pe anumite piete. La Unibet si 888Sport veti gasi cea mai complexa varietate de pariuri pe baschet, in vreme ce Netbet propune multe pariuri interesante pe tenis, in sectiunea „LIVE”. Cei care mizeaza pe sporturile americane s-ar putea simti mai bine la Sportingbet, iar fanii casinourilor merg la sigur cu Winmasters. In plus, la Betfair exista cea mai variata gama de pariuri pe fotbalul englez, iar oferta pentru „total goluri” e cea mai atractiva la eFortuna, de unde ne inspiram si noi deseori.

  1. Cat de atractiva este interfata site-ului agentiei?

Pentru pariorii experimentati, aceasta ar putea sa nu fie o problema majora, dar pentru neinitiati in tainele pariurilor online e un argument foarte important. Cu cat o casa de pariuri are o interfata mai prietenoasa, cu cat navigarea in site e mai usoara, cu atat experienta clientilor e mai buna. De aceea trebuie sa „survolati” majoritatea agentiilor pentru a le descoperi punctele forte si slabe, identificand astfel casa ideala pentru mizele dumneavoastra.

  1. Care sunt limitele de depunere si de pariere?

Unele case de pariuri accepta depuneri minime de 5 euro sau 25 de RON, in vreme ce altele accepta doar depuneri de la 50 de RON in sus. Mai mult, exista limite diferite si la retragere. Spre exemplu, la Unibet poti depune 25 de RON, dar nu poti retrage mai putin de 50! Fiecare agentie are limitele ei si asta este valabil inclusiv in cazul pariurilor. Uneori, cei care utilizeaza progresii in pariuri se pot lovi de plafonul maxim de pariere al unei agentii, facand astfel experienta lor un esec total. Deschideti un cont abia dupa ce ati aflat aceste detalii financiare importante, chiar prin livechat-ul disponibil pe site.

  1. Cat dureaza tranzactiile financiare?

Toate casele de pariuri online tranzactioneaza sumele clientilor prin servicii bancare rapide: depunerile se efectueaza instantaneu, in vreme ce retragerile pot dura de la 24 de ore la 72. Este vital sa aflati care este durata acestor tranzactii, dar www.pariuri1x2.ro va ofera si un „pont” putin cunoscut pe piata. Atunci cand efectuati tranzactiile prin contul de PayPal, retragerile se efecuteaza IMEDIAT, la fel ca si depunerile, ceea ce va permite o mobilitate sporita. Mai precis, va puteti gestiona sumele fara sa asteptati timpul de reactie al bancilor.

  1. Are casa de pariuri licenta in tara mea?

Asa cum probabil ati aflat, nu toate casele de pariuri internationale opereaza si in Romania. Cazul unor agentii care si-au retras serviciile din tara noastra sunt cunoscute, dar pe site-ul nostru gasiti toate informatiile despre casele de pariuri inca existente in .ro. Aveti de unde alege, dar e bine sa stiti cate ceva despre istoricul acestor companii, pentru a sti care e cel mai sigur loc in care sa investiti!

  1. Cat de avantajoase sunt cotele oferite de casa de pariuri?

Este poate cel mai important element, dar l-am lasat la urma. Vorbim aici despre valoarea cotelor si a handicapurilor oferite pe piata online. Unele case de pariuri (precum Sportingbet) ofera cota 1.90 pentru pariurile „even money” (50%-50% sanse), acestea fiind intalnite in handicapurile de la fotbal, baschet, tenis sau handbal. Alte case de pariuri, precum Unibet, ofera cote de la 1.85 la 1.87 pentru pariurile „even-money” si rareori veti gasi agentii ce platesc cote de 1.95. In functie de strategia aleasa, trebuie sa alegeti compania care va protejeaza cel mai bine castigurile, pentru ca acea mica diferenta de cote poate fi semnificativa pe termen lung.

In ziua de astazi puteti alege cu usurinta un bookmaker pe placul dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa investiti timpul necesar in descoperirea agentiei ideale, iar noi suntem aici pentru a va ajuta! Click pentru a citi prezentarea caselor de pariuri ce opereaza in Romania, precum si detalierea avantajelor oferite!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu