Ghidul Pariorului (9) | Cum e sa castigi 100 de RON la fiecare pariu si sa primesti miza inapoi daca pierzi

bani

E simplu de conceput un bilet de cota 5.00 din cateva evenimente cu cote 1.40-1.50 si biletele ratate la un meci pot devein mult mai rare gratiei acestei “unelte”. Cine vrea sa isi inceapa cariera de parior profesionist are azi o agentie excelenta la dispozitie.

Sponsorul echipei nationale de fotbal a Romaniei are o oferta din care se pot face bani multi. Agentia online care a devenit lider de piata in Romania iti ofera asigurarea la biletele de 4 evenimente: pierzi un singur meci de pe tichet, primesti miza inapoi! Cei 20 de RON salvati la fiecare moment ghinionist vor face diferenta atunci cand biletele castigatoare vor aduce plusul.

Pariu de 20 RON pe cota 5.00 = 100 RON

La eFortuna plasezi un pariu cu 4 evenimente sportive la alegere și dacă pierzi un eveniment îți vor returna miza sub formă de Free Bet. Miza minimă pentru un astfel de pariu este de 1 leu. Suma maximă returnabilă ca și Free Bet este de 20 lei per bilet. Cota totală a biletului trebuie să fie mai mare sau egală cu 5.00. Si alte agentii online ofera astfel de privilegii! In plus, la eFortuna primesti un bonus de fidelitate de până la 200RON la pariurile de pe mobil!

Ratezi mai rar castigurile cu aceasta „asigurare”

Pariurile plasate folosind Free Bet și pariurile de sistem nu sunt valide pentru promotie, doar pariurile simple cu 4 evenimente fiind valabile la această promoție.

eFortuna, casa de pariuri online numarul 1 in Europa Centrala si de Est, a ajuns si in Romania! Numar de goluri? Pariuri detaliate la tenis? Gasiti totul pe noul site al agentiei, unde sunt numeroase pariuri speciale. In plus, eFortuna ofera BONUSURI mari noilor sai clienti, atat la pariurile sportive, cat si la cazino. Deschide un cont acum cu un simplu click!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu