Ghidul pariorului | De ce e mai bine sa faci TRADING decat SA PARIEZI fara „acoperire”: nu depinzi de rezultatul final!

Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
1 0

O metoda profitabila in pariuri, care necesita rabdare, cunostinte sportive si disciplina, este tranzactionarea de cote pe piata exchange. Cel mai apreciat operator este Betfair, unde profiturile sunt platite doar de clienti, intre ei. Acolo poti paria ca o cota va scade sau va creste, profitul fiind generat de diferentele dintre cote.

Asadar, rezultatul final al unui eveniment poate fi irelevant, ceea ce simplifica mult misiunea pariorilor. Ei trebuie insa sa anticipeze corect miscarea unei cote in LIVE, pentru a realiza o tranzactie reusita. O tranzactie (trade) implica doua pariuri: unul pe selectia „Back” (pro pariu) si celalalt pe selectia „Lay” (anti-pariu). Daca pariul pe selectia „Back” are cota mai mare decat selectia „Lay” si ambele sunt plasate cu succes, tranzactia aduce PROFIT. In caz contrar, tranzactia poate genera o pierdere, chiar daca ea poate fi inchisa in orice moment.

Avantajul este ca bugetul pariorilor poate evita pierderi mari, prin inchideri precaute de tranzactii. Spre exemplu, daca ai pariat 20 RON pe o cota de 2.00 si selectia se indreapta usor spre pierdere, Betfair iti permite sa faci cash-out si sa recuperezi 16 RON, pe care altfel ai putea sa-i pierzi, jucand biletul la o agentie stradala. Evident, scenariul profitabil este cel de preferat, iar mai jos puteti urmari cum anumite scaderi de cote au produs profituri bune.


SAHTIOR DONETK – EINTRACHT FRANKFURT (FOTBAL, UCL)

La scorul de 1-1 in minutul 20, am plasat un pariu de 13 lire pe selectia „Sub 3,5 goluri”, la o cota de 3.25. Anticipand ca jocul se va calma, mai ales ca Sahtior ramasese in inferioritate numerica, am considerat ca scorul va ramane 1-1 o scurta perioada de timp. Asadar, cota pentru „Sub 3,5 goluri” ar urma sa scada! Doar 20 de minute mai tarziu, aceeasi cota de 3.25 ajungea la 1.99, ceea ce a permis inchiderea tranzactiei pentru un profit de peste 30%. In cele din urma, scorul a devenit 2-2 in repriza a doua, iar selectia noastra ar fi fost pierzatoare daca nu am fi inchis tranzactia la timp. O mentalitate precauta este cel mai recomandata.


MUNAR/RAMOS-VINOLAS – DEMOLINER/NIELSEN (TENIS, ATP – DUBLU)

Un alt exemplu bun a venit in turneul ATP de la Buenos Aires, proba de dublu. Stiind ca astfel de dueluri ajung deseori in super tie-break, am pariat pe spanioli dupa ce acestia au pierdut primul set si jucau promitator in startul celui de-al doilea. Am pariat 8.74 lire pe cota 4.80, pentru un castig total de 42 de lire. Dupa ce spaniolii au facut break si au inchis setul, nu am mai asteptat rezultatul din „decisiv”: am inchis tranzactia cu un pariu „Lay” pe cota 1.83 si am generat un profit de 14 lire, in loc sa urmarim intreg profitul, de 33 de lire. De data aceasta puteam fi mai curajosi: Jaume Munar si Albert Ramos-Vinolas au castigat si au „livrat” cota  4.80! Noi insa am inchis tranzactia pe profit la finalul setului doi, pentru a fi siguri de castig.  

 

 

 

 

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu