Romania – Polonia: Ai castig GARANTAT cu pontul nostru!

Pe 11 noiembrie, România întâlnește Polonia pe o Arena Națională plină de zeci de mii de fani în așteptarea unei victorii și alte milioane de români în fața televizoarelor.

Susține România în partida de vineri, iar dacă naționala noastră nu câștigă, NetBet îți oferă 50 RON FREEBET. Plasează un pariu pre-live (1X2) în valoare de minim 50 RON cu o singură selecție pe bilet pe victoria României, iar dacă pariul e necâștigător, primești din partea NetBet 50 RON FREEBET.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dând click aici
2 Participă la promoție! Înscrie-te accesând butonul din promoția 50 RON FREEBET – România vs. Polonia

1Pariază înainte de startul partidei minim 50 de lei pe victoria Naționalei noastre. Dacă pariul e necâștigător, NetBet îți face un cadou în valoare de 50 RON, sub formă de freebet.
Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente, (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere

EXEMPLU

România – Polonia, 1 – cota 2.95 la NetBet
Miza ta: 50 ron
Rezultat final – Victorie România » Câștigi 147 ron
Rezultat final – X sau victorie Polonia » Pronosticul tău este necâștigător, dar banii nu sunt pierduți. NetBet îți dă înapoi de 50 ron, pe care îi poți retrage după ce mai plasezi un pariu la cota 2.

Deschide-ti acum un cont la NetBet si revendica-ti PACHETUL – BONUS de bun venit in valoare de 1500 ron. Click aici pentru detalii! 

NOTĂ: Nu uita că profitul câștigat în urma parierii freebetului o singură dată se transformă în bani reali care pot fi jucați în continuare sau retrași din cont.

romania-polonia

  • Doar pariurile pierzătoare pre-live (1×2 FT) cu o singură selecție pe bilet simplu pe victoria României din meciul cu Polonia de joi (11/11)  în valoare de cel puțin 50 RON sunt eligibile.
  • Promoția oferă un freebet de 50 RON dacă pariul este necâștigător.
  • Doar primul pariu plasat pierzător pre-live (1×2 FT) pe bilet simplu va fi luat în considerare și e eligibil pentru freebet.
  • Pariurile folosind freebeturi nu vor fi luate în considerare.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 11/11/16, ora 19:45 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor în decursul a 72 de ore de la încheierea partidei.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu