Romania – Polonia: Mizam pe o super-cota de 10.00!

romania - danemarca

Vineri, incepand cu ora 21:45 se va disputa partida Romania – Polonia, din cadrul rundei cu numarul 4 a grupei de calificare pentru pentru Cupa Mondiala din 2018. In cazul unui rezultat pozitiv, „tricolorii” isi vor pastra o pozitie favorabila in economia sanselor de calificare la CM.


Cele doua formatii vin dupa rezultate nu foarte convingatoare. In timp ce Romania a remizat, scor 0-0, in Kazakhstan, Polonia vine dupa infrangera la limita cu Armenia, scor 2-1, obtinuta in prelungirile partidei. Totusi, chiar daca polonezii nu au reusit o partida tocmai buna impotriva Armeniei, lotul acestora este superior din punct de vedere valoric fata de cel al Romaniei, „lesii” plecand astfel drept favoriti.

Totusi, nu avem cum sa nu remarcam faptul ca exista o sansa mare ca Polonia sa priveasca partida cu Romania drept una usoara, subestimandu-ne. De asemenea, chiar si in cazul in care Polonia va fi invinsa la Bucuresti, aceasta va pastra prima sansa in vederea castigarii grupei. De aceea, un succes al Romaniei s-ar putea produce.

In alta ordine de idei, Betfair ne ofera o super-cota pentru victoria Romaniei, de care trebuie sa profitam! Daca in mod normal victoria echipei lui Daum este cotata cu 2.90, la Betfair putem miza pe o cota de 10.00!

romania

Cum voi beneficia de cota de 10 la partida Romania – Polonia?

  1. Creeaza-ti chiar acum un cont la Betfair folosind acest link
  2. Înregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZSKM52
  3. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Romania – Polonia şi alege să câştige Romania. Pariul se plasează la cota normală.
  4. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  5. Miza maximă care se califică este de 10 Euro. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 10 Euro vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită
  6. În momentul în care pariul este soluţionat câştigurile obţinute din cota normal vor fi transferate în portofelul principal
  7. Apoi, câştigurile obţinute din cotele mărite vor fi transferate în portofelul de bonus în maxim 24 de ore de la soluţionarea pariului
  8. Dacă pariul tău calificat este pierzător, Betfair iti va returna miza (maxim 10 Euro) ca bonus

Vineri, 21:45: Romania – Polonia

Cote Betfair: 2.90  3.10  2.50


Concluzii

In final, echipa Pariuri1x2 va sfatuieste sa participati la aceasta promotie. In cazul in care Romania va castiga nu am avea decat de castigat. Astfel, ne putem mari castigurile pe care le obtinem intr-un mod extrem de simplu!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu