Romania – Polonia: Te indrumam catre un pont cu care nu poti pierde la duelul dintre „tricolori” si „lesi”!

Vineri, incepand cu ora 21:45 se va disputa confruntarea Romania – Polonia, un duel extrem de important in economia calificarii la CM. Echipa lui Daum este fortata sa obtina un rezultat pozitiv impotriva „lesilor” pentru a-si mentine sansele reale de calificare la Cupa Mondiala din Rusia.


Rezultatul de egalitate din Kazakhstan, scor 0-0, nu a facut decat sa complice lucrurile in tabara Romaniei. Cu doar 5 puncte cumulate, selectionata noastra se afla pe pozitia a treia, in urma Muntenegrului si Poloniei – fiecare cu cate 7 puncte cumulate. Astfel, daca Romania va fi invinsa de Polonia, distanta se va mari la nu mai putin de 5 puncte si va fi una extrem de greu de remontat, tinand cont de forta Poloniei.

Chiar si asa, Romania poate profita de lacunele polonezilor, vizibile mai ales in defensiva – amintim faptul ca Polonia a primit 2 goluri de la Kazakhstan si unul de la Armenia. Acest aspect, coroborat cu forta din aparare a Romaniei, cunoscuta pentru jocul defensiv, ne pot duce cu gandul la o potentiala victoria a echipei lui Daum. In cazul in care aceasta se va si produce, ne putem intregi veniturile chiar acum, fara sa mizam din buzunarul nostru! eFortuna ne ofera nu mai putin de 50% din miza noastra pe victoria Romaniei inapoi, in cazul in care tricolorii se vor „incurca”!

Cum pot miza pe Romania – Polonia si sa nu am pot pierde?

romania


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu