Hei! Vezi ponturile pe Liga Campionilor propuse de Cosmin Cernat » Pachet de 18 variante!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Hei! Vezi ponturile pe Liga Campionilor propuse de Cosmin Cernat » Pachet de 18 variante!

Hei! Vezi ponturile pe Liga Campionilor propuse de Cosmin Cernat » Pachet de 18 variante!

”După ce la mijlocul săptămânii trecute am pronosticat corect aproape toate meciurile din Liga Campionilor, în week-end profitul a fost asigurat de partidele din competițiile interne. Concret,  pe vineri, sâmbătă și duminică, am adunat nu mai puțin de 28 de ponturi câștigătoare. Dacă ați mers pe mâna mea, cred că ați acumulat profit frumos.

Avem o nouă săptămână dominată de meciurile din Liga Campionilor. Avem multe confruntări cu miză uriașă, accederea în optimile competiției fiind obiectivul toamnei pentru toate formațiile de calibru ale continentului.  În același timp, trebuie să pariem cu cap la meciurile în care vor fi angrenate trupele deja calificate.

MARTI

Bayern Munchen este pe lista formațiilor care deja au făcut pasul către optimi. În aceste condiții, bavarezii își permit luxul de a aborda cu destule rezerve meciul de astăzi cu Atletico. Cei mai importanți jucători care nu vor evolua la Madrid sunt Tolisso, Lewandowski, Goretzka și Neuer, toți aceștia neuincluși în lotul deplasat în Spania.

Pe lista partidelor cu miză ridicată sunt, printre altele, Șahtior – Real Madrid și Liverpool – Ajax. ”Galacticii” au nevoie ca de aer de un succes pe terenul ucrainienilor, rezultat ce ar echivala cu accederea în turul următor. Pe ”Anfield” se înfruntă primele două clasate ale grupei D, formații super ofensive, pregătite să ne livreze un meci atractiv și spectaculos.

Am 9 pariuri pregătite pentru disputele din Liga Campionilor. Arunc un ochi și în alte competiții, pentru pronosticuri la fel de profitabile. Iar dacă unele dintre variantele propuse vi se par ușor ciudate, vă sugerez să utilizați funcțiile de creare pariu disponibile acum în ofertele multor agenții online. Vă garantez că șansele voastre de câștig se vor majora considerabil, având posibilitatea de a investi pe pariuri mult mai sigure.

 

MIERCURI

Miercuri, alte 9 pariuri pe Liga Campionilor, cu super confruntarea Manchester United – PSG în prim plan. Dacă ”diavolii” s-ar mulțumi și cu o remiză pe ”Old Trafford”, rezultat suficient pentru a-i asigura calificarea în optimi, PSG, finalistă a Ligii Campionilor în sezonul precedent, luptă pentru toate punctele, pentru a rămâne ancorată cu șanse bune, în bătălia pentru primavara europeană.

Trei dintre pariurile propuse pentru meciurile programate miercuri în Liga Campionilor, vizează jocul de la Manchester. Mizez pe reușite ale ambelor echipe, dar și pe ”speciale”: șuturi pe poartă și posesie. ”

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON


Lasa un comentariu