Pariem live pe Manchester United – Tottenham, iar FREEBETURILE sunt garantate!

Pariem live pe Manchester United – Tottenham, iar FREEBETURILE sunt garantate!

Weekendul acesta are loc o partidă cheie pentru fruntea clasamentului Premier League:Manchester United joacă cu Tottenham Hotspur pe Old Trafford.

Bucură-te de spectacol și implică-te în acțiune cu oferta specială NetBet pentru Pariurile Live. Plasează un pariu LIVE pe pe bilet simplu la meciul Manchester United – Tottenham, iar dacă pariul tău este necâștigător, NetBet îți returnează 50% din miză, în limita a 40 RON, sub formă de FREEBET!

1Pentru a participa, conectează-te la contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul cu un simplu click aici

2Accesează butonul de Înscriere din promoția Man. Utd vs Tottenham! 40 RON FREEBET

3Plasează un pariu LIVE pe bilet simplu (un singur meci, nu mai multe partide pe acelasi bilet) pe meciul Manchester Utd vs Tottenham


Nu uita! La NetBet pachetul de bun venit contine 1500 ron GRATUITI pentru pariurile tale! Click aici pentru a profita de promotie!

NOTĂ: Doar pariurile LIVE plasate pe bilet simplu pe partida Manchester Utd vs. Tottenham se vor califica pentru această promoție. Fiecărui client eligibil i se va restitui 50% din miză, în limita a 40 RON, sub formă de FREEBET. Va fi luat în considerare doar primul pariu live plasat (câștigător sau necâștigător).

  • Jucătorii trebuie să se înscrie folosind butonul de Înscriere înainte de ora 14:15 GMT în data 11-12-16 pentru a primi FREEBETUL. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, FREEBETUL nu va fi creditat.
  • Doar pariurile LIVE plasate pe bilet simplu pe Manchester Utd vs Tottenham se vor califica pentru această promoție. Se restituie 50% din miză în limita a 40 RON/client, sub formă de Freebet. Va fi luat în considerare doar primul pariu Live plasat (câștigător sau necâștigător).
  • Jucătorii vor primi Freebetul, Luni 12 Decembrie.
  • Miza din Freebet nu este inclusă în banii câștigați în cazul unui pariu câștigător. Freebetul poate fi folosit doar pentru a paria pe fotbal. Freebeturile sunt valabile 7 zile de la creditare.
  • Freebeturile trebuie folosite integral. Pot fi folosite doar pe pariuri simple la cotă minimă 1.50.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu