PARIU DE 700 LEI PE ISRAEL – ROMÂNIA! 🍀 FACI PARIU #346
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

PARIU DE 700 LEI PE ISRAEL – ROMÂNIA! 🍀 FACI PARIU #346

PARIU DE 700 LEI PE ISRAEL – ROMÂNIA! Un nou episod din „FACI PARIU”, poate cel mai important de anul acesta. De ce? Foarte simplu: Sâmbătă se joacă Israel – România, meciul care îi poate califica pe tricolori la Euro. Un succes în duelul de pe teren neutru, din Ungaria, și zarurile sunt aruncate.

PARIU DE 700 LEI PE ISRAEL – ROMÂNIA! 🍀FACI PARIU #346

”În episodul Faci Pariu #346 am făcut pariurile pe 19 din meciurile programate joi și sâmbătă în preliminarii. De menționat că am pariat 1000 de lei cash pe câteva din selecții, 700 investindu-i doar pe un pronostic la meciul României. Pariurile le-am plasat la Luck.com, agenție care continuă să se țină de făcut cadouri: două linkuri sunt în comentarii – unul către bonusul de 500 de lei oferit pariorilor și un altul către oferta cu 25 de rotiri gratuite la validarea noului dvs cont Luck.com. Eu zic că ambele promoții sunt de luat.”

DESCHIDE CONT

”Vă spuneam că am pregătit 19 pariuri episodul Faci Pariu #346 , toate prezentate în finalul emisiunii, pentru că, așa cum fac de obicei, mă axez pe biletele jucate. Săptămâna trecută au fost 4, toate câștigătoare, pentru un profit de 3400 de lei. Am un bilet al emisiunii pe care am pus 300 de lei și zic așa. Am jucat pariuri preliminarii Euro 2024 la meciurile Bulgaria – Ungaria,  Danemarca – Slovenia și Olanda – Irlanda. 

Pronostic Israel – România. Pe grupurile site-ului nostru, Pariuri1x2 , meciul a fost intens dezbătut. Important e cum va juca Edi, iar concluzia a părut destul de clară. Tricolorii vor aborda defensiv și precaut meciul și asta din două motive: pentru că nu vor să riște și mai apoi pentru că ofensiv nu avem cu cine să jucăm. Asta nu înseamnă automat că vom pierde sau va fi un meci de 0-0. Vezi ce pariu am plasat la Israel – România.”


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu