Pariuri fotbal 13-14 ianuarie: Cosmin Cernat livrează încă o selecție de profit!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Pariuri fotbal 13-14 ianuarie: Cosmin Cernat livrează încă o selecție de profit!

Pariuri fotbal 13-14 ianuarie: Cosmin Cernat livrează încă o selecție de profit!

”Azi e zi de ”le classique”!  Programată la Lens, Supercupa Franței le opune pe marile rivale PSG și Olympique Marseille. Cotele pe succesul echipei din capitală s-au prăbușit în ultimele zile, motivele fiind două. Pochettino, antrenorul parizienilor, și-a condus echipa către primul succes din mandatul său, 3-0 cu Brest în weekend. De asemenea, numărul de absențe din locul PSG-ului s-a redus considerabil, nefiind exclus ca inclusiv Neymar să fie apt de joc până la startul confruntării.

Supercupa Spaniei se joacă tot pe teren neutru, la Cordoba. Barcelona are prima șansă contra Sociedad-ului, dar raportat la exprimările celor două formații din prima parte a sezonului, sunt  mai degrabă tentat să investesc pe un pariu pe goluri.  1.55 este cota la ambele marchează.

În Premier League, Manchester City se pregătește de un nou succes, acasă, contra lui Brighton, foarmație cu multe absențe. Bayern Munchen, Napoli și Inter joacă în cupele interne . Cea mai dificilă partidă o au ”nerrazurri”, care luptă la Florența pentru calificarea în sferturile Coppa Italia.

În Liga 1 se dispută Chindia – Poli Iași. Târgoviștenii au o revanșă de luat, după seria de 3 eșecuri consecutive cu trupa din Copou.

Oferta nu diferă cu nimic joi. Liga 1 ne aduce alte două partide destul de atractive, cu un plus pentru meciul CFR – Academica. Mult mai interesant este însă ceea ce se petrece în Europa, într-o zi în care ne pregătitm să urmărim la treabă formații precum Real Madrid, Arsenal sau chiar Atalanta, una dintre performerele celor mai recente sezoane.”

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON


Lasa un comentariu