AC Milan – Juventus: Optiunea „scor corect oricand” are azi cota 2.30!

AC Milan – Juventus: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Cupa Italiei!  Dupa o prima surpriza in semifinala de ieri, dintre Inter si Napoli, azi orice este posibil. AC Milan si Juventus se intalnesc in prima mansa intr-un moment in care Cupa e poate mai importanta pentru gazde, dar oaspetii stiu cum sa joace astfel de dueluri. AC Milan a devenit mult mai ofensiva de la venirea lui Zlatan Ibrahimovic, iar Juventus primeste goluri aproape la fiecare meci. Vom miza pe reusite de ambele parti, iar pronosticul „1-1 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 2.30 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

21:45 AC Milan – Juventus, 1-1 scor corect oricand in meci, cota 2.30.

ac milan - juventus

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu