Andorra – Israel, Ponturi Pariuri Fotbal preliminarii EURO 2024, 21.11.20223

Pariuri: Andorra – Israel se va disputa marti, 21 noiembrie, incepand cu ora 21:45, in cadrul rundei a 10-a din preliminariile EURO 2024. Partida se va juca pe „Estadi Nacional” din Andorra la Vella.

Andorra ocupa pozitia a 159-a in clasamentul FIFA. Gazdele au inregistrat doar doua puncte in cadrul grupei I a preliminariilor pentru Campionatul European. Cele doua remize au fost „bifate” in duelurile cu Kosovo (1-1) si Belarus (0-0), iar celelalte 7 partide s-au incheiat cu infrangere. Evidentiem faptul ca Andorra n-a reusit nici macar sa marcheze in ultimele 5 dueluri oficiale, iar atacul gazdelor nu functioneaza in mod corespunzator. Selectionata gazda este antrenata de Koldo Alvarez inca din anul 2010, dar andorrezul nu beneficiaza de o gama larga de jucatori valorosi cu care sa „tinteasca” rezultate mari in competitiile internationale.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Israel ocupa pozitia a 71-a in clasamentul FIFA. Formatia vizitatoare se afla pe locul al 3-lea in grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European. Oaspetii n-au reusit sa castige in ultimele 3 partide oficiale, iar acest lucru i-a costat calificarea la Turneul Final. Ultimul esec suferit de Israel a avut loc in fata Romaniei, cand Puscas si Ianis Hagi au marcat golurile calificarii la EURO 2024 pentru „tricolori”. Selectionata antrenata de Alon Hazan poate pierde si locul al 3-lea in ierarhie in cazul in care Kosovo invinge Belarus, iar Israel nu se impune in deplasarea din Andorra.

Israelienii nu vor sa piarda locul al 3-lea

Israel a pierdut duelul direct cu Romania si a ratat calificarea direct la EURO 2024. Totusi, prin jocul rezultatelor, vizitatorii au oportunitatea de a juca meciuri de baraj pentru a ajunge la Turneul Final gratie prestatiilor solide din Liga Natiunilor. De partea opusa, Andorra a inregistrat doar doua puncte in grupa I si nu a izbutit sa inscrie in ultimele 5 meciuri. Drept urmare, suntem de parere ca gazdele nu vor reusi sa marcheze nici marti seara in fata unei selectionate infuriate, ce vrea sa razbune esecul cu Romania.

H2H & Info

  • Andorra n-a mai castigat un meci oficial din luna septembrie a anului 2022.
  • Israel n-a mai evoluat la un Turneu Final al unui Campionat European din anul 1970.
  • Israel s-a impus cu scorul de 2-1 in meciul tur disputat in fata Andorrei.

Echipe probabile: 

Andorra: Alvarez; De Pablos, Llovera, Vales, Pomares, Cervos; Alaez, Reves, Vieira, Martinez; Sanchez

Israel: Glazer; Dasa, Vitor, Goldberg, Revivo; Peretz, Lavi; Baribo, Gloukh, Turgeman; Zahavi

Pariuri fotbal » Marti 21:45 Andorra – Israel

NU inscriu ambele echipe: cota 1.53 din oferta Superbet Pariuri Sportive

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pariez la Superbet. Deschide acum un cont și Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Cum pot incasa bonusul Superbet?
1.Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu