Aris- PAOK » Meci exploziv în debutul anului 2020 în Grecia!

Debutul anului în Grecia se anunță exploziv. În prima rundă din 2020, runda cu numărul 17, avem derby-ul Aris- PAOK.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


Fosta echipă a lui Răzvan Lucescu este lider în Grecia cu 40 de puncte cu două mai mult decât Olympiacos în timp ce Aris este pe locul 6 cu 22 de puncte.
Pentru a-și securiza fotoliul de lider, PAOK este condamnată să obțină un rezultat pozitiv în acest meci în fieful rivalei și suntem convinși că așa se va întâmpla, iar PAOK va rămâne și după acest duel neînvinsă în acest sezon al primei ligi din Grecia. Remarcăm că în ultimle 11 „directe”, Aris nu a reușșit să se impună niciodată, PAOK câștigând trei dueluri în timp ce restul de 8 s-au terminat la egalitate.  În ultimele 8 „directe”, ambele formații au marcat.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 0


Lasa un comentariu