Astra – Chindia: Ne putem dubla miza cu ajutorul optiunii „scor corect oricand”!

Astra – Chindia: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Liga 1! In tur, elevii lui Viorel Moldovan s-au impus cu 1-0 la Ploiesti, dar de atunci, giurgiuvenii au impresionat cu evolutiile. Chindia a inceput returul cu un meci foarte slab cu Botosani, infrangere cu 1-0 pe „Ilie Oana”, unde isi disputa partidele. Astra a pierdut la Dinamo cu 2-0, dar va reveni Constantin Budescu in primul 11. De obicei, gazdele reusesc sa puncteze in prima repriza, iar pronosticul „1-0 scor corect oricand in prima repriza” ne aduce cota 2.00 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

20:30 Astra – Chindia, 1-0 scor corect oricand in prima repriza, cota 2.00.

astra - chindia

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu