Australian Open: J. Sinner – M. Purcell | Jucatorii din noul val se infrunta in primul tur de la Melbourne, unde pariem cota 1.65

In primul tur de la Australian Open, Jannik Sinner (79 ATP, 18 ani) se dueleaza cu favoritul local Max Purcell (216 ATP, 21 de ani), ajuns in premiera pe tabloul principal de la Melbourne. Fost sfert-finalist in turneul de juniori, Purcell va fi sustinut frenetic din tribune, in fata talentatului Sinner.

Cotele partidei (eFortuna)
J. Sinner – M. Purcell
1.20 4.70

Italianul Sinner a luat prin surprindere lumea tenisului cu un joc remarcabil pe tot parcursul anului 2019. Consacrat in turneele de sala din tara natala, Sinner are anvergura in lovituri si o incredere debordanta in fortele proprii, ceea ce-l recomanda pentru un succes si la AO. Sinner are un serviciu bine plasat si un joc variat de pe baza terenului, iar Purcell va avea multe mingi de trimis inapoi. Sunt sanse mai mari sa vedem break-uri din partea lui Jannik.

Rezultate dezamagitoare pentru italian, in 2020

Totusi, desi diferenta de valoare dintre cei doi este evidentiata de clasament, e posibil ca Purcell sa ii dea de furca longilinului sau adversar. In calificarile pentru AO, Purcell a jucat excelent in fata lui Collarini, Mager si Kovalik, fiind foarte rezistent psihic atunci cand a avut de infruntat mingi de break. Intr-un progres pronuntat in ultimele zile, australianul intra fara complexe pe teren, mai ales ca Sinner nu a jucat grozav in startul sezonului de hard. Totodata, conditiile atmosferice din Australia ar putea lucra in avantajul lui Purcell.

Sinner vine dupa esecuri cu Emil Ruusuvuori (3-6, 4-6) si Benoit Paire (4-6, 6-2, 4-6), meciuri in care frecventa sa la primul serviciu nu a fost grozava. Purcell va fi pregatit sa profite de orice ezitare a favoritului din acest meci, iar noi vom paria pe un deznodamant simplu. Cel mai probabil, Sinner se va impune, dar e un joc de anduranta, si Purcell poate fi periculos.

Urmareste-ne pe Facebook! 

La Fortuna ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere, iar apoi poti profita de promotiile generoase oferite in fiecare saptamana. E simplu sa deschideti cont online, cu un simplu click AICI!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu