Australian Open: P. Andujar – M. Mmoh | Americanul e favorit in fata veteranului spaniol! Pariem cotele 1.47 si 1.65

Luni dimineata, Pablo Andujar (63 ATP) si Michael Mmoh (227 ATP) se intalnesc in primul tur al turneului de Grand Slam de la Melbourne, la Australian Open. Se anunta o competitie apriga intre cei doi, iar cotele reflecta echilibrul la care se asteapta casele de pariuri.

Cotele partidei (Betano)
P. Andujar – M. Mmoh
2.30 1.65

Andujar (33 de ani) este un jucator experimentat, ajuns la apusul carierei. Spaniolul este „specializat” in jocul pe zgura, iar la AO a reusit cel mai bun rezultat in 2004- turul 2. De partea opusa, Mmoh munceste din greu pentru a se apropia de prima suta mondiala, iar americanul are un joc ce se preteaza mult mai degraba pe hard-ul australian. Insa Andujar nu va fi usor de batut de catre americanul care s-a calificat pe tablou la AO de trei ori pana azi.

Serviciul doi va fi decisiv

Foarte bun si precis in schimburile lungi, Andujar va fi avantajat de orice lovitura moale a lui Mmoh, care trebuie sa serveasca perfect pentru a ramane in meci. Ne asteptam la un joc de uzura din partea celor doi, decis in mai mult de trei seturi. In acest an, Andujar a pierdut cele doua partide jucate, in timp ce Mmoh are doua victorii si un esec, toate in Australia. El a trecut in minimum de seturi de Hugo Dellien si Tatsuma Ito, dar a pierdut John Millman.

Nu s-au jucat meciuri directe intre cei doi sportivi, dar sunt sanse mari ca ambii sa-si adjudece cel putin un set, motiv pentru care vom paria pe „Over” la numarul de game-uri.

Urmareste-ne pe pagina de Facebook!

La Betano poti incasa un bonus de pana la 500 de RON la prima depunere, daca esti client nou. Agentia online ofera o serie de pariuri speciale foarte interesante (si profitabile), inclusiv pe statisticile meciurilor din cele mai importante ligi europene – faulturi, auturi sau offside-uri.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu