Bilet in cota 5.00 pe cupele europene! Primele trei ponturi s-au „INVERZIT”! Vezi in ce mai stam! :)

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
5 1

Optimile Ligii Campionilor & 16-imile Europa League propun dueluri spectacol, iar noi profitam si concepem un bilet in cota 5.00!

Pariaza la Winmasters! Ai bonus 550 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariaza pe Liga Campionilor & Europa League si ai 95 RON Freebet LIVE!

Bilet cupele europene

In completarea avancronicilor pe care echipa noastra vi le-a pregatit deja, am decis sa mizam pe un „combo” ce cuprinde exclusiv meciuri din cupele europene. Primele doua partide pe care vom investi se vor disputa marti seara, de la ora 22:00, atunci cand Bayern se va deplasa in Anglia pentru confruntarea cu Chelsea, in vreme ce FC Barcelona va da piept cu Napoli pe terenul italienilor. Mizam atat pe un joc solid al bavarezilor, cat si pe numarul golurilor din disputa ce va avea loc in Italia. In continuare, miercuri, tot de la ora 22:00, completam „combo-ul” nostru cu disputa dintre Real Madrid si Manchester City, unde ne vom indrepta atentia catre un pariu extrem de simplu: minim un gol al „Galacticilor”. In final, joi, de la aceeasi ora, 22:00, biletul nostru se va incheia cu duelurile Frankfurt – Salzburg si Benfica – Sahtior. Pentru acestea, am ales sa pariem exclusiv pe numarul golurilor.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Pentru evitarea tuturor riscurilor, echipa noastra iti propune sa pariezi biletul nostru din bonusul gratuit pe care ti-l ofera casa de pariuri Winmasters. Aici, poti investi pana la maxim 550 RON in urma unei depuneri de minim 75 RON, pentru care vei primi 110%! Toate detaliile necesare le poti gasi in cele ce urmeaza.

Beneficiaza de 550 RON la Winmasters  si pariaza GRATUIT!
bilet

bilet

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 5 1


Lasa un comentariu