Biletul din NBA: Derby-urile zilei ne dubleaza investitia!

Biletul din NBA vine dupa doua duble consecutiv castigatoare. Astazi, redactia noastra isi indreapta atentia catre cele mai importante meciuri ale zilei, Bucks – 76ers si Lakers – Rockets.


Partidele dintre Milwaukee Bucks si Philadelphia 76ers sunt, in general, dueluri extrem de spectaculoase. In ultimele 4 dueluri directe s-au marcat, in medie, 241.5 puncte. Defensiva celor de la 76ers a fost extrem de dezamagitoare in ultimele partide, in timp ce Bucks continua sa livreze un numar ridicat de puncte in fiecare meci. Mizam pe minim 220 de puncte marcate in disputa dintre Milwaukee Bucks si Philadelphia 76ers.

A doua partida de pe biletul din NBA vizeaza duelul dintre Los Angeles Lakers si Houston Rockets. Oaspetii vor juca fara pivot in aceasta confruntare, iar in aceste conditii, McGee si Davis ar trebui sa domine jocul de sub panou. Precedentul duel direct din acest sezon s-a disputat in Houston. Acolo, fara Anthony Davis in teren, Lakers au reusit sa se impuna cu scorul de 124 la 115. Mizam din nou pe un succes obtinut de liderul din Conferinta de Vest, unul obtinut la o diferenta de minim 3 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Vineri, 03:00: Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers
Peste 219,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la Betano

Vineri, 05:30: Los Angeles Lakers – Houston Rockets
Los Angeles Lakers cu handicap de -2,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.40 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna februarie: 3W – 2L (+107 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu