Biletul din NBA: Derby-urile zilei ne majoreaza veniturile!

Biletul din NBA propune pentru astazi o dubla care are in vedere cele mai tari partide ale diminetii zilei de miercuri, 76ers – Clippers si Rockets – Celtics.


Philadelphia 76ers – Los Angeles Clippers este, fara indoiala, cel mai atractiv meci din NBA din ultimele saptamani. Gazdele detin cel mai bun record in ceea ce priveste terenul propriu, cu doar doua infrangeri suferite in acest sezon. De cealalta parte, Clippers este principala favorita la castigarea titlului in acest sezon, alaturi de rivalii de la Lakers. Ne asteptam la o partida spectaculoasa, in care sa se marcheze minim 204 puncte.

Kemba Walker este cel mai bun marcator din tabara celor de la Celtics in acest sezon. Conducatorul de joc al „verzilor” va fi nevoit sa fie din nou cel mai bun marcator pentru echipa sa in deplasarea din Houston, partida in care gazdele vor aborda din nou o strategie care nu implica un pivot de meserie in prima echipa. Acest lucru le va permite jucatorilor din tabara oaspetilor sa gaseasca mai multe spatii pe interior sau creeze spatii pentru jucatorii din afara careului, pentru aruncari de 3 puncte, capitol la care Kemba Walker este letal. Pe biletul din NBA mizam pe minim 22 de puncte marcate de Kemba Walker in partida cu Houston Rockets.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Miercuri, 02:00: Philadelphia 76ers – Los Angeles Clippers
Peste 203,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.11 la Betano

Miercuri, 04:30: Houston Rockets – Boston Celtics
Kemba Walker marcheaza peste 21,5 puncte – Cota 1.80 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna februarie: 5W – 5L (+31 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu