Biletul din NBA: Duelurile din Est sunt din nou la putere!

Biletul din NBA a fost castigator in ziua precedenta. Redactia noastra a mizat pe doua dispute din Conferinta de Est, reteta la care apelam si astazi, in atentia noastra aflandu-se duelurile din Atlanta si Boston.


Joel Embiid s-a intors in lotul celor de la Philadelphia 76ers. In precedentul duel al echipei sale, acesta si-a trecut in cont 24 de puncte si 10 recuperari, aducand victoria pentru echipa sa in partida cu Golden State Warriors. De data aceasta, 76ers se deplaseaza in arena celor de la Atlanta Hawks, ultima clasata din Conferinta de Est. In precedentul duel din acest sezon, cei de la Philadelphia s-au impus in Atlanta cu scorul de 105 la 103, insa suntem convinsi ca diferenta va fi una mult mai mare de aceasta data.

A doua selectie de pe biletul din NBA este reprezentata de disputa dintre Boston Celtics si Golden State Warriors. Oaspetii ocupa ultima pozitie in Conferinta de Vest, in timp ce Celtics se afla in top 4 in Conferinta de Est. In precedenta intalnire din acest sezon, disputata in San Francisco, Celtics s-au impus cu scorul de 105 la 100. Mizam pe victoria gazdelor, cu handicap de -6,5 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Vineri, 02:30: Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers
Philadelphia 76ers cu handicap de -3,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la Betano

Vineri, 03:00: Boston Celtics – Golden State Warriors
Boston Celtics cu handicap de -6,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.37 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 10W – 11L (-45 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu