Biletul din NBA: Facem profit cu ajutorul fortelor din Vest!

Biletul din NBA revine in atentia noastra. Miercuri, redactia noastra tinteste profitul cu ajutorul unei duble care vizeaza victorii categorice pentru doua dintre cele mai solide formatii din Conferinta de Vest.


Los Angeles Lakers se prezinta in Madison Square Garden dupa cel mai drastic esec al sezonului, 107-139 in arena celor de la Boston Celtics. Infrangerea a fost una surprinzatoare, avand in vedere faptul ca a fost meciul de revenire al lui Anthony Davis, cel mai bun marcator al echipei. De data aceasta, LeBron&co. vor avea o misiunea mult mai simpla. Acestia intalnesc New York Knicks, echipa pe care Lakers au reusit sa o invinga in acest sezon la o diferenta de 30 de puncte, in Los Angeles. De data aceasta, partida se va juca in New York, insa nu este exclus ca diferenta sa fie din nou una categorica, avand in vedere faptul ca oaspetii au de luat o revansa dupa umilinta din Boston.

A doua selectie de pe biletul din NBA vizeaza confruntarea dintre Golden State Warriors si Utah Jazz. Acesta va fi al 4-lea duel direct din acest sezon, precedentele 3 fiind castigate de Jazz. Este de asteptat ca oaspetii sa completeze „sweep-ul” din sezonul regulat si sa obtina un succes la o diferenta de minim 5 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Joi, 02:30: New York Knicks – Los Angeles Lakers
Los Angeles Lakers cu hnadicap de -6,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.45 la Betano

Joi, 05:00: Golden State Warriors – Utah Jazz
Utah Jazz cu handicap de -4,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.42 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 6W – 10L (-370 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu