Biletul din NBA: Favoritele din Est ne dubleaza investitia!

Biletul din NBA traverseaza din nou o forma excelenta. Acesta a ajuns la trei duble consecutiv castigatoares si suntem increzatori ca seria va continua si dupa ziua de marti.


Philadelphia 76ers primesc vizita unei formatii care a obtinut un singur succes in ultimele 14 partide oficiale. Golden State Warriors vine fara sperante in Wells Fargo Center, arena in care doar doua formatii au reusit sa se impuna in acest sezon. Este de asteptat ca gazdele sa faca specatcol, intr-o partida in care se vor marca minim 206 puncte.

Milwaukee Bucks au si ei o misiune, aparent, facila in partida cu Washington Wizards. Oaspetii au cea mai slaba defensiva din NBA, cu o medie de peste 120 de puncte primite pe meci. Totusi, ne asteptam ca Bucks sa nu depaseasca cu mult aceasta medie in partida de miercuri dimineata. Acestia au marcat doar 115 puncte in precedentul duel direct din acest sezon si suntem de parere ca nu vor depasi granita celor 133 de puncte nici de aceasta data. Pe biletul din NBA mizam pe maxim 133 de puncte marcate de Milwaukee Bucks in confruntarea cu Washington Wizards.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Miercuri, 02:00: Philadelphia 76ers – Golden State Warriors
Peste 205,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la Betano

Miercuri, 03:00: Milwaukee Bucks – Washington Wizards
Milwaukee Bucks marcheaza sub 133,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.44 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 9W – 10L (-54 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu