Biletul din NBA: Lillard si Leonard ne dubleaza investitia!

Biletul din NBA nu ne-a adus profit in noaptea precedenta, dupa ce LA Lakers s-au impus la o diferenta de doar 5 puncte in fata „lanternei rosii” din Conferinta de Vest, Golden State Warriors.


Clippers se prezinta in Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland dupa un esec zdrobitor, suferit in Minnesota. Cu Leonard si George in teren, trupa din LA a cedat cu scorul de 115 la 142 in fata celor de la Timberwolves, partida in care gazdele au marcat 26 de cosuri de 3 puncte. In precedentul duel direct din acest sezon dintre Cavaliers si Clippers, trupa din Vest s-a impus la o diferenta de 25 de puncte. Pe biletul din NBA mizam pe un nou succes obtinut de LA Clippers in fata celor de la Cleveland Cavaliers.

A doua selectie de pe biletul din NBA vizeaza confruntarea dintre Portland Trail Blazers si Miami Heat. Oaspetii nu vor putea conta pe cel mai bun marcator si pasator din lot, Jimmy Butler. Acestia se prezinta in Portland dupa doua infrangeri la rand suferite in deplasare si este de asteptat sa o sufere si pe cea cu numarul trei.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Luni, 02:30: Cleveland Cavaliers – Los Angeles Clippers
Victorie Los Angeles Clippers (inclusiv prelungiri) – Cota 1.44 la Betano

Luni, 04:00: Portland Trail Blazers – Miami Heat
Victorie Portland Trail Blazers (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna februarie: 4W – 4L (+19 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu