Biletul din NBA: Marti mizam cu incredere pe puncte!

Biletul din NBA propune pentru ziua de marti o dubla care are in vedere variante pe puncte. Prima vine din New York, acolo unde Brooklyn Nets primesc vizita celor de la Oklahoma City Thunder. Los Angeles Lakers joaca si ei miercuri dimineata, in fata unei alte formatii din New York, Knicks.


Brooklyn Nets traverseaza o perioada extrem de dezamagitoare. Acestia se prezinta la duelul cu Oklahoma City Thunder dupa o serie de sase infrangeri consecutive. Cea mai recenta in Orlando, acolo unde cei de la Magic s-au impus intr-o maniera categorica, cu scorul de 101 la 89. Nets si Thunder se afla la primul duel direct din acest sezon, iar echipa aflata intr-o forma mai buna este, in mod evident, formatia oaspete. Este posibil ca Nets sa reuseasca sa intrerupa seria negativa, avand in vedere faptul ca Thunder se prezinta la aceasta confruntare dupa un esec suferit in noaptea precedenta, in arena celor de la Philadelphia 76ers. Atentia noastra se va indrepta catre numarul de puncte marcate de gazde. Ofensiva celor de la Nets nu a convins in ultimele partide. In seria de sase infrangeri, trupa din Brooklyn a reusit o singura data sa depaseasca granita celor 111 puncte marcate, intr-o partida care a avut nevoie de prelungiri. Pe biletul din NBA mizam pe maxim 111 puncte marcate de Brooklyn Nets in duelul cu Oklahoma City Thunder.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Miercuri, 02:30: Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder
Brooklyn Nets marcheaza sub 111,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la Betano

Miercuri, 05:30: Los Angeles Lakers – New York Knicks
New York Knicks cu handicap de +18,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.40 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 3W – 2L (+119 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu