Biletul din NBA: Mizam cu incredere pe oaspeti!

Biletul din NBA propune pentru ziua de vineri o dubla care are in vedere disputele din San Francisco si Minneapolis, partide in care oaspetii pornesc cu prima sansa.


Minnesota Timberwolves au ajuns la o serie de sapte infrangeri consecutive, iar sambata dimineata primesc vizita celor de la Houston Rockets. Oaspetii au dominat duelurile directe din acest sezon, castigand la o diferenta de 20 de puncte partida din Minnesota si la 30 de puncte confruntarea din Houston. Oaspetii pornesc cu prima sansa si este de asteptat sa le administreze celor de la Timberwolves al 8-lea esec la rand.

Indiana Pacers se deplaseaza in Chase Center, pentru disputa cu Golden State Warriors. Gazdele au un singur succes obtinut in ultimele 13 partide. De partea cealalta, Pacers se afla la polul opus, cu un singur esec suferit in ultimele sapte meciuri. Malcolm Brogdon, conducatorul de joc al oaspetilor, nu va evolua in disputa din San Francisco, insa chiar si fara el in teren, Pacers au toate sansele sa obtina victoria. Pe biletul din NBA mizam pe succesul echipei oaspete, la o diferenta de minim 3 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Sambata, 03:00: Minnesota Timberwolves – Houston Rockets
Victorie Houston Rockets (inclusiv prelungiri) – Cota 1.45 la Betano

Sambata, 05:30: Golden State Warriors – Indiana Pacers
Indiana Pacers cu handicap de -2,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.45 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 7W – 10L (-264 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu