Biletul din NBA: Mizam pe capitanii din All-Star Game!

Biletul din NBA ne-a adus profit in ziua precedenta. Sambata mizam pe partidele in care sunt implicati cei doi capitani din All-Star Game, LeBron James si Giannis Antetokounmpo.


Milwaukee Bucks se deplaseaza in arena celor de la Orlando Magic, echipa pe care au reusit sa o invinga in toate cele trei dueluri directe din acest sezon. Gazdele traverseaza o forma extrem de modesta, cu un singur succes obtinut in ultimele opt partide, iar echipa cu cel mai bun bilant din NBA nu este tocmai adversarul potrivit pentru Magic in aceasta perioada. Mizam pe un nou succes obtinut de Milwaukee Bucks.

Los Angeles Lakers cauta sa se regrupeze dupa o serie de cinci partide in care au obtinut doar doua victorii. Liderul din Vest se deplaseaza in arena „lanternei rosii”, Golden State Warriors. In perioada de transferuri recent incheiata, trupa lui Steve Kerr a pierdut o serie importanta de jucatori de baza. In aceste conditii, este de asteptat ca oaspetii sa obtina o victorie zdrobitoare, asa cum s-a intamplat si in precedentul duel direct din acest sezon, atunci cand s-au impus la 26 de puncte, in Los Angeles. Pe biletul din NBA mizam pe victoria celor de la Lakers, cu handicap de -11,5 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Duminica, 00:00: Orlando Magic – Milwaukee Bucks
Victorie Milwaukee Bucks (inclusiv prelungiri) – Cota 1.25 la Betano

Dumnica, 03:30: Golden State Warriors – Los Angeles Lakers
Los Angeles Lakers cu handicap de -11,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.61 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna februarie: 4W – 3L (+119 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu