Biletul din NBA: Mizam pe forta lui Zion Williamson!

Biletul din NBA va lua o pauza dupa propunerea de astazi. Aceasta se datoreaza weekend-ului All-Star, unul care va fi prezent si pe site-ul nostru, prin propuneri inclusiv pentru All-Star Game, acolo unde echipa lui Giannis Antetokounmpo intalneste formatia alcatuita de LeBron James.


New Orleans Pelicans si Oklahoma City Thunder este una din cele doua partide programate in dimineata zilei de vineri. Pelicans se prezinta la acest duel dupa o serie de trei victorii consecutive. Cea mai recenta a fost obtinuta in propria arena, 138-117 in fata celor de la Portland Trail Blazers. Zion Williamson a fost de neoprit in acea confruntare, cu 31 de puncte (carrer-high), 9 recuperari si 5 pase decisive. Thunder s-au impus in precedentele 3 dueluri directe din acest sezon si este momentul ca cei de la Pelicans sa intrerupa aceasta serie negativa. Oklahoma a pierdut ultimele doua partide, ambele infrangeri venind pe teren propriu. Forma de moment a oaspetilor nu este una convingatoare, motiv pentru care alegem sa mizam pe un nou succes obtinut de Pelicans si primul din acest sezon in fata celor de la Thunder. Pe biletul din NBA mizam pe victoria celor de la New Orleans Pelicans, cu handicap de -3,5 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Vineri, 03:00: New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder
New Orleans Pelicans cu handicap de -3,5 game-uri (inclusiv prelungiri) – Cota 2.02 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna februarie: 6W – 6L (+34 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu