Biletul din NBA: Ne dublam investitia cu ajutorul lui AD!

Miercuri, biletul din NBA se bazeaza din nou pe o selectie speciala, una care are in vedere cel mai asteptat duel din dimineata zilei de joi, cel dintre Denver Nuggets si Los Angeles Lakers.


Anthony Davis este unul dintre cei mai buni marcatori din NBA. La Los Angeles Lakers, acesta il are de partea sa pe LeBron James, cel mai bun pasator din acest sezon. Chimia dintre cei doi s-a vazut pe tot parcursul sezonului, aceasta fiind unul din principalele motive ale locului ocupat in Conferinta de Vest (prima pozitie).

Joi dimineata, Lakers se deplaseaza in Denver, acolo unde au obtinut deja o victorie in acest sezon, 105-96, pe data de 4 decembrie. In acel duel, Anthony Davis si LeBron James au fost cei mai buni marcatori, cu cate 25 de puncte. A urmat duelul din Los Angeles, acolo unde Nuggets s-au impus la o diferenta considerabila, 128-104. In ciuda acelui esec, Anthony Davis a fost din nou cel mai bun marcator, cu 32 de puncte.

Ne asteptam ca si de aceasta data sa asistam la o prestatie ofensiva solida din partea lui Davis. Pe biletul din NBA mizam pe minim 25 de puncte marcate de Anthony Davis in deplasarea de la Denver Nuggets.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Joi, 04:00: Utah Jazz – Miami Heat
Utah Jazz cu handicap de +9,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.13 la Betano

Joi, 05:00: Denver Nuggets – Los Angeles Lakers
Anthony Davis marcheaza peste 24,5 puncte – Cota 1.80 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna februarie: 5W – 6L (-69 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu