Biletul din NBA: Ne majoram veniturile cu ajutorul gazdelor!

Biletul din NBA ne-a dublat investitia in noaptea precedenta. Miercuri tintim o noua dubla castigatoare, cu ajutorul disputelor din Boston si Brooklyn.


Desi in ultimele doua partide nu l-au avut in teren pe Kemba Walker, cel mai bun marcator al echipei, cei de la Boston Celtics se prezinta la confruntarea cu Orlando Magic dupa o serie de patru victorii la rand. In precedentul duel direct din acest sezon, Celtics s-au impus in Orlando cu scorul de 109 la 98. Trupa din Boston a fost invinsa in ultimele 3 dispute directe din TD Garden si este momentul ca aceasta serie sa se intrerupa. Mizam pe victoria celor de la Boston Celtics cu handicap de -3,5 puncte.

Kyrie Irving va absenta cel putin o saptamana pentru Brooklyn Nets, dupa accidentarea suferita in confruntarea cu Washington Wizards. Fara cel mai bun marcator din lot, Nets primesc vizita celor de la Golden State Warriors, ultima clasata din Conferinta de Vest. Oaspetii se prezinta la acest duel dupa doua victorii la rand obtinute in deplasare, insa de aceasta data, trupa lui Steve Kerr va avea un fata un adversar mult mai dificil. Pe biletul din NBA mizam pe victoria celor de la Brooklyn Nets, cu handicap de -2,5 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Joi, 02:30: Boston Celtics – Orlando Magic
Boston Celtics cu handicap de -3,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.45 la Betano

Joi, 02:30: Brooklyn Nets – Golden State Warriors
Brooklyn Nets cu handicap de -2,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.40 la Betano


 


Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna februarie: 2W – 2L (+4 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu