Biletul din NBA: Parcurs perfect in 2020!

Biletul din NBA a fost fara greseala in primele  zile din noul an. Redactia noastra tinteste o noua dubla castigatoare, cu ajutorul disputelor din Cleveland si Milwaukee.


Oklahoma City Thunder traverseaza o perioada excelenta. Acestia se prezinta in Cleveland dupa o serie de patru victorii consecutive, doua dintre acestea fiind obtinute in fata unor echipe de top, Dallas Mavericks si Toronto Raptors. Cavaliers au un singur succes in ultimele patru meciuri. De asemenea, bilantul de pe terenul propriu este si el unul modest, cu 6 victorii si 11 infrangeri. OKC se afla pe locul 7 in Conferinta de Vest, in timp ce trupa din Cleveland se lupta sa nu fie cea mai slaba formatie din Est. Thunder s-au impus in patru din ultimele cinci dispute directe cu Cavaliers si este de asteptat sa o faca si de aceasta data.

Milwaukee Bucks si-au recapatat cele mai importante piese, insa jocul acestora nu convinge. Totusi, Bucks s-au impus in patru din ultimele cinci partide directe cu San Antonio Spurs, adversara de duminica dimineata. Ofensiva liderului din Est este in continuare una de temut, cu o medie de 119.4 puncte marcate pe meci. Pe biletul din NBA mizam pe minim 116 puncte marcate de Milwaukee Bucks in confruntarea cu San Antonio Spurs.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Duminica, 02:30: Cleveland Cavaliers – Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder (inclusiv prelungiri) – Cota 1.42 la Betano

Duminica, 03:30: Milwaukee Bucks – San Antonio Spus
Milwaukee Bucks marcheaza peste 115,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.44 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 2W – 0L (+215 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu