Biletul din NBA: Selectie speciala pentru ziua de sambata!

Biletul din NBA a fost castigator in noaptea precedenta. Sambata, redactia noastra isi indreapta atentia catre un singur meci, cel dintre Boston Celtics si Philadelphia 76ers.


Joel Embiid a jucat in doar doua din cele trei dueluri directe din acest sezon pe care echipa sa le-a avut cu cei de la Boston Celtics. In ambele ocazii, pivotul celor de la 76ers a reusit 13 recuperari. In acest sezon, Embiid are o medie de 12.3 recuperari reusite pe meci, o medie pe care ne asteptam sa o respecte si in partida cu Boston Celtics. In prezent, a 3-a clasata din Conferinta de Est nu are un jucator capabil sa ii faca fata lui Joel in lupta la recuperare. In precedenta intalnire din Boston, pe langa cele 13 recuperari, Embiid si-a trecut in cont si 38 de puncte. Daca atitudinea sa este una corecta, pivotul celor de la 76ers poate domina jocul la recuperare, ceea ce ne asteptam sa se intample si in duelul de duminica dimineata. Enes Kanter, unul dintre pivotii celor de la Celtics, este incert pentru aceasta confruntare. In cazul in care acesta nu va fi prezent pe teren, Joel va avea o sansa in plus sa domine jocul la recuperare. Pe biletul din NBA mizam pe minim 12 recuperari reusite de Joel Embiid.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Duminica, 03:30: Boston Celtics – Philadelphia 76ers
Joel Embiid reuseste peste 11,5 recuperari – Cota 2.00 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 11W – 12L (-35 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu